Tråkiga beslut

Oj vad många ni var som besökte mig igår. Men då var jag ju en busy woman hela dagen lång! Var sjukt trött imorse, men det verkade jag inte vara ensam om. Verkar trött nu med för jag skriver helt fel ord hela tiden och måste sudda ut det jag precis skrivit. Tyskan igår var verkligen rolig. Det var rätt nivå och alla kursarna verkade trevliga. En av dem såg ut som min gamle arbetskamrat M, och de visade sig vara namne också! En annan såg ut som en något mulligare version av Matt LeBlanc, Joey i Vänner. De var inte namne. Läraren verkade bra.

Men. Visst finns det alltid ett men? Något jag inte räknat med, vare sig vid ansökan, antagningen eller registreringen var att körkortet skulle skjutas upp. Jag trodde jag skulle kunna greja det de här första veckorna på terminen, innan tyskan kommit igång ordentligt. Så hade det också blivit, så var ju min och bilskolans planering. Men nu blir det ju inte så. Nu blir körkortet troligen om två månader. Då blir det mycket bilkörning, teoriplugg och teoriprov och uppkörning, i samma veva som juridiktenta och ny kurs, samtidigt som tyskan kommit igång rejält och trappats upp i svårighet. Det känns som det blir för mycket. Jag vill ju absolut inte att det jag tar på mig ska bli dåligt och jag tvivlar på att jag kan högprestera på alla tre grejerna samtidigt. Då får tyskan ge vika. Tyvärr. Läraren är meddelad att jag inte kommer fortsätta, så nu kan någon annan hoppa in på lektion nummer två. CSN är meddelad och böckerna ska skickas tillbaka till postorderföretaget.
Men som en klok person sa så brukar man som mammaledig ta varje chans man får att lämna huset. Så i framtiden, när jag är mammaledig, kanske det passar med en kvällskurs i tyska. Jag vill verkligen lära mig språket bättre, men det är inte rätt tid för det nu.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Vad trist men det är dumt om annat blir lidande. Kan tänka mig att det är mer brådskande och viktigt att få i ordning körkortet.

2010-08-31 @ 23:36:41
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

vilket tungt beslut. Jag tror du gör rätt, kanske kan du läsa tyska en annan termin? När körkortet är fixat. Jag hejjar på dig!



Ja, det tycker jag var otroligt snällt av martin. Väldigt välbehövt. Jag sa till honom att jag inte ville utnyttja honom men han tyckte det var en bra sak att lägga pengar på. Tensta-bo som jag en gång varit så är jag inte helt svensk i mitt agerande och tog emot pengarna. ;)



Visst är det tufft att komma in i pluggandet igen? Du kanske kommit in i det iom körkortet iof?



Kramar!

2010-09-02 @ 11:05:17
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0