Så var det fredag igen

Igår fick jag besök av Ma här hemma under eftermiddagen. Hon ska läsa juridik som nästa kurs i sin utbildning och på min hylla hade jag en gammal upplaga av en av böckerna hon behövde. Men den gamla funkar bra så självklart får hon låna den. Men det var roligt att ha besök. Det var inte igår hon var här så ändringar i hemmet har det hunnit bli. Welcome back my friend!

Nu faller snön utanför fönstret och det är bara fyra minusgrader. Caesar rusar nerför trappan som om det inte vore någonting och är på bushumör nu. Ska försöka trötta ut honom lite så att han är lugn när jag ska plugga. I eftermiddag är det seminarie och det är skönt med fredag! Ha det gott!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jayne

Lyckades du trötta ut honom???

Vår Elvis är helt tokig här hemma.. han vill ut men när man öppnar dörren så vägrar han..SNÖÖÖ... Sen går han och gnäller och tar ut sin frustration på stackars Sessa... så idag slängde jag ut Elvis en stund. Han var ute i ca 1 timme sen stod han utanför därren och gnällde.. nu ligger han uppe på äldstingens rum och är sur på mig.. hi hi hi hi

Ha en bra fredag med dej

2010-12-03 @ 13:44:50
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0