Min dröm, en beskrivning i korta drag

Jag vet inte hur det är med er, men jag minns nästan alltid mina drömmar när jag vaknar. Det är mer regel än undantag. Vissa drömmar glömmer jag aldrig, andra kommer jag bara ihåg i någon minut. På gott och ont. Tänkte iaf dela med mig av den bit av drömmen som gjorde att jag vaknade med ett garv.

Jag var hemma hos en tjejkompis som bor i ett radhus med sina föräldrar (så, nu borde mina närmaste veta vem jag menar). De hade dock byggt ut lite men det är oviktigt, vi snabbspolar drömmen.
Så hamnar jag och min kompis på hennes föräldrars säng. Och nu skippar vi lite lustiga detaljer så det inte blir så långrandigt. Jag hamnade i hennes pappas del av sängen och ligger på rygg med huvudet nerför sängkanten på långsidan. Då ser jag att min kompis har klätt en hel vägg med fotografier i ramar. Alla fotografier är bilder på barn som hon jobbat med (nu måste mina närmaste veta vem det är). Så märker jag att visa barn är med flera gånger, med exakt samma bild. Kanske för att fylla ut så det inte ska bli tomrum? tänker jag. Sedan ser jag att en unge är med på tre exakt likadana bilder! Tre exakt likadana! Det tycker jag var lite väl så jag vänder mig till min kompis och frågar varför har du dubletter, och till och med tri...ppletter, trippla, trippletter på några barn?
Trippletter?
undrar hon och jag vänder mig mot väggen igen för att peka ut de tre exakt identiska bilderna på väggen.

Det är då jag upptäcker att det bara är två av fotografierna som är exakt likadana, det tredje ser helt annorlunda ut. Och inget av de tre bilderna, till skillnad från alla andra på väggen, är av ett barn. Det är något helt annat.

Ungefär så här såg de tre ut, fast de hängde inte brevid varandra:

Och det var då jag brast ut i skratt.


TLDR- En kort sammanfattning av den dröm som gjorde att jag vaknade av att jag skrattade, och väckte J med det också.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: mamma

Lite knepigt att analysera....kram mamma.

2010-01-17 @ 09:27:05

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0