Dags att smida planer

Kom precis på att det snart är 1 april. Jag har ju tänkt på dagen flera gånger men inte på vad 1 april innebär. Ni vet aprilskämt. Brukar ni luras på 1 april? Själv ska jag alltid lura mina kära jag träffar åtminstone en gång vardera och det ska vara något rejält och något att skratta åt i efterhand.

Min mamma är drottning på aprilskämt och jag aktar mig extra noga varje år för henne, men ofta åker jag dit ändå. När jag var liten gjorde hon två klassiska skämt. Det ena var att hon väckte mig och kusin C som sov över och ropade "det snöar!". Det var ju då en sådan där snöfattig vinter så vi blev superglada och rusade till fönstren för att förstå att det inte fanns en enda snöflinga i hela Sthlm. Den andra var när Cs föräldrar skulle hämta C och mamma sa att vi hade spelat fotboll och råkat panga en fönsterruta. Cs mamma tog upp plånboken direkt och frågade hur mycket det skulle kosta att ersätta den och då hoppade jag och C fram och skrek april april. Klassiska.

Men det ställer ju då lite krav. Jag måste helt enkelt lura mamma (och alla andra) utan att själv bli lurad. Det måste vara något bra... Hm, ytterligare en sak att fundera på med andra ord. Kanske drömmer om något bra skämt i natt.
Glöm inte att vi ställer om till sommartid i natt! Sov gott (eller god morgon om ni läser detta på söndagen).

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jayne

ha ha ha ha JA detta är svårt. Ett år lurade vi barn och föräldrar (när jag jobbade i skolan/fritte) att vår diskamskin var trasig. Barnen fick med sig tallrikar, glas och bestick hem för att diska. De fick det i en påse.

Några föräldrar blev ilskna.. men vi stod på oss.

Nästa dag möttes d av en stor lapp: APRIL APRIL.

Ha ha ha ha ALLA skrattade och det blev lyckat.

2010-03-28 @ 10:15:24
Blogg/hemsida: http://jayne.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: mamma

Det bästa aprilskämtet var nog det jag lurade mormor med...hon hade önskat sig en bok av en kinesisk författare som jag köpte till henne.Sedan ringde jag henne på första april och sa att flera på jobbet sagt att det blivit tryckfel i boken och att halva boken bestod av kinesiska tecken. Nej, skrek hon och vänta sa hon. Jag hörde hur hon började bläddra i boken och efter en stund sa hon , din jäkla unge....det skämtet talade vi om i flera år efteråt...

2010-03-28 @ 11:50:42
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Har du kommit på något skämt ännu?



Att flytta kan vara både bra och dåligt. I regel har det varit positivt för mig men att flytta hem var sjukt jobbigt.



Just nu läser jag delkursen som handlar om....kost! ;) Eftersom SRA (de svenska matrekomendationerna) går hand i hand med livsmedelsverket kan du själv inse att jag kommer vara kritisk, ellerhur?

2010-03-28 @ 23:02:54
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se
Skrivet i slottsdammet av: Monica

Du har ju svar på allt :D hädan efter ska ja alltid fråga dig när ja undra över nått :P

2010-03-29 @ 09:12:23

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0