Hemligheten avslöjas

Nu är det äntligen officiellt. Både efter års funderande och månaders planerande! Hemligheten var pappas present, som kanske någon misstänkte? Vill ju inte råka förstöra överraskningen genom att skriva om det här i förskott. Det finns nämligen en "hobby" som pappa har som räddat oss varje jul och födelsedag när presentidéerna är som bortblåsta. Andra världskriget. Tack och lov för alla böcker kring det temat (förra året gav jag en bok om Eva Braun tex). Även Stalin och Mao Zedong är intressant ifall det känns uttjatat. Pappa älskar att lära sig om det temat. Han slukar böckerna så snabbt han kan, och ser fimerna så fort han får möjlighet. När han fyllde 60 år bjöd jag och bröderna P och M honom på middag och bio då Undergången visades. Det var succé.

Men i slutet på sommaren 2009 bestämde vi oss för att göra slag i saken och uppfylla våra funderingar sedan länge. Presenten till pappa blev en resa till Krakow, Polen, och en dagstur till Auschwitz. Presenten är från farmor, mamma, mina bröder P och M, A och mig. Och samtliga nämnda frånsett farmor följer med pappa på resan. Behöver jag ens nämna att det blev succé? Jag filmade som tur var när vi gav presenten, men pappa är så skeptisk till att vara på internet så jag knappt får publicera bilder på honom. Men när han fattade att han fick en resa till Polen i sommar blev han väldigt glad. När han fattade att målet med resan var att besöka Auschwitz blev han ofantligt superduper glad. Han har ju aldrig varit varesig där eller i Polen. Ja, det blev succé och äntligen kan man säga att jag ska resa till Polen i sommar när någon frågar efter mina semesterplaner i pappas närhet!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: V I K T O R I A E - Självkänsla, läsvärt, tips och tankar!

Cool present!

2010-03-07 @ 09:33:58
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: ida

va roligt!! Kan tänka mig att han blev glad, är så kul å överraska folk sådär, med saker man vet att de älskar. å skoj med en semester allihopp oxå:)

2010-03-07 @ 11:09:50
Blogg/hemsida: http://idapersson.se
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

nämen, kom min förra kommentar inte fram? :O



Vad roligt med en sån personlig present! Det är upplevelser som är de bästa presenterna tycker jag :)



Jag brukar hitta pengar i mina kläder och när jag städar också.. :) Blir alltid lika glad över det. Hittar kronor på marken också :D Undrar hur mkt pengar markmynten blir egentligen? =)



På tal om böckerna så får vi en avgift att betala för att ny bok ska komma in. Irriterande med dina böcker! :(

2010-03-08 @ 14:54:13
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0