Nothing

Bara för att vi inte ska få tio i rad här får jag väl skriva ett värdelöst inlägg om ingenting. Sådana gillar ni eller? Nå. Plogbilarna snurrar förbi fönstrena sedan ett par dagar med sitt skramel och orangea sirener. Det är snö ute för den som inte förstod det sammanhanget. Och jag tror minsann det snöat tre dagar i streck, fast det har ändå inte blivit så mycket snö som det låter, men mycket i stockholmsmässiga-november-mått.

Igår gav jag mig ut i snöstormen för att ha femtimmarsföreläsning. Tre av dem var med en chefåklagare och han gav oss en rast och lät oss sluta en kvart tidigare. Men det var en helt okej uppgörelse eftersom det var intressant samtidigt som jag ville fort hem. Det var så intressant att jag just nu inte kommer ihåg vad han pratade om, annat än det verkliga exemplet med uppkörningseleven som körde upp med sin handledare (och blev godkänd). Måste nog färska upp minnet lite.

I övrigt har jag börjat spela den gamla godingen Bitch igen på blip.se. Jag var praktiskt taget beroende av spelet i högstadiet och spelade det jämt när jag var vid datorn. Kul att det finns kvar iaf, var ju några år sedan sist.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0