Torsdag

Det är en bättre dag idag. Gick upp direkt när klockan ringde imorse och satte mig direkt med tentaplugg. Hade en skål med youghurt bredvid mig så var helt klart effektiv. Höll på i några timmar tills det blev dags för två timmar övningskörning med far i Jakobsberg. Det gick bra. Nu är jag tillbaka och lunch skulle inte sitta fel. Sedan blir det tentaplugg igen.

Läste nyss i tidningen att det snöar en del i Västerbotten. Svårt att tro här nere för vi har haft strålande sol och blå himmel idag (mycket irriterande sol när man kör bil). Far min nämnde dock (som för väderdagbok sedan ett stort antal decennier tillbaka) att det snöade i Sthlm denna dag förra året. Tänka sig, redan nu. Just nu är hösten som finast tycker jag. Alla löv skiftar i alla möjliga färger (okej, inte lila kanske), strålande sol och gula löv på marken. Men snart går det utför. Då får gärna vintern komma fort.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Sitter du hemma och tentapluggar nu?

Jag börjar känna att man kommer hinna och att man kommer att förstå det mesta. Har lite frågor uppskrivna som jag måste låta någon förklara för mig innan tentan bara :)

2010-10-14 @ 15:05:47
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0