Veckouppdatering

Ledsen för dålig uppdatering men ni får "förklaringen" i helgen. Detta inlägg får lite spritt innehåll.

Skolan tuggar på. Var på första seminariet idag i kursen. Även om det kändes lite, ehm, annorlunda att "leka en lära-känna-varandra-lek" på universitetsnivån så var seminariet bra. Min lärare verkar bra också. Han delar för övrigt efternamn med mina dalar-släktingar. Mest intressant för mina dalar-släktingar att veta dock.

Vi orkade inte storhandla i helgen så nu är kylskåpet "helt" tomt. Får bli en komplettering ikväll. Dessutom får jag (om inte något händer...) frukostsällskap imorgon, så då gäller det att faktiskt ha något att bjuda på. Ska bli supermysigt iaf! Måste städa det sista ikväll också, så hon inte vänder i trappan.

J och jag hänger på Blocket om kvällarna. Möbelinköp har vi satt stopp för nu. Vi har det vi behöver, även om vi gärna byter ut omaka möblemang så småningom. Detta är dock inte orsaken till hängandet på Blocket. Men det får bli en följetång som ni får läsa mer om framöver.

Nu är det inte många veckor kvar till Harry Potter och Dödsrelikerna 1 har premiär på bio. Den ska jag minsann se!

Ja, jag känner att jag inte har så mycket att komma med just nu. Allting är lite "hemligt" eller också ointressant. Men kika gärna i helgen igen, så ska ni få lite mer att bita i.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Helen

Återkommer i helgen ;)))))))

2010-10-28 @ 18:28:05
Blogg/hemsida: http://svartss.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0