Kattaffär, kattaffär, säljer ni några katter här?

Förra helgen var första gången jag gick in i butiken Katt Katt vid Odenplan. Det visade sig vara en butik som sålde kattrelaterade saker där pengarna gick till hemlösa katter. Att jag inte sett den tidigare! En sak jag hittade var väggalmanacka med kattfoton av hemlösa katter. Den är ju helt klart perfekt som julklapp till farmor. Dessutom tror jag farmor kommer gilla att pengarna går till katter, hon är ju också väldigt förtjust i den sortens djur. Annars är hon inte mycket för att få saker, men almanacka gillar hon att få.

En annan rolig grej var kylskåpemaneterna. När vi sedan har en kisse här hemma så kommer jag definitivt köpa mig några. "Husets regler: 1§ Katten bestämmer. 2§ Se 1§." Perfekt för en jurstud! De hade många roliga kattgrejer där. Rekommenderar för alla som gillar katter och som tar sig en sväng förbi huvudstaden någon gång. Det var inte särskilt dyrt heller.

Årets almanacka hade de några exemplar kvar av och eftersom det inte är mycket kvar av året så gavs de bort gratis. Så jag tog självklart en och satte upp i sovrummet.

Den har både människonamnsdagar angivna och kattnamnsdagar.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Sandra & Fredrik

Haha ja Sara, jag tror nog att vi längtar lite mer efter vårat barn :P



2010-09-11 @ 19:51:01
Blogg/hemsida: http://narvitvablirtre.wordpress.com

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0