Montag

Firandet av Mikis i lördags var superroligt! Igår hände det inte mycket av värde att berätta. Idag är det ju måndag och en lektionsfri dag. Fast det gick segt med plugget på förmiddagen, hade ett annat ärende att uträtta och tankarna malde på om det istället för det jag just då läste, så kom jag igång rejält på eftermiddagen. Äntligen kom jag in i pluggandet ordentligt igen efter att ha varit ur fas i någon vecka. Jag har legat tillräckligt bra till för att fatta lektionerna, men efter i pluggschemat, om jag säger så.

Under lunchen passade jag på att fixa lite med lagboken. Bort med alla flikar från förra terminen som jag inte behöver i denna kurs och fixat flikar till lagtextsupplementet för kursen. Det blir så mycket lättare att hitta med flikar. Slippa slå upp i lagbokens register varenda lag. Flikar med lagnamn, tomma flikar och över-/understrukningar är det enda vi tillåts göra i lagboken. Segt.

Snart är jag klar inför morgondagens gruppövningslektion.
Så var veckan igång igen.

Alla flikar från förra terminen som inte ska användas i denna kurs.
En flik= en lag.

Efter

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Monkis

Härligt att vara tillbaka i pluggandet igen efter en liten svacka :P Kan inte säga vem <3'at är.. hihi. Ha sett massa kommentarer du skickat nu fattar inte varför ja missat endel, ha inte dissat dig och inte vela svara om du trott de :P

2010-09-13 @ 21:31:18
Blogg/hemsida: http://monkisen.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Sandra & Fredrik

Nej sara, det ända man behövde var den där påsen och torsk :) Sen in i ungnen.. sen klartt :)

2010-09-14 @ 17:10:47
Blogg/hemsida: http://narvitvablirtre.wordpress.com

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0