Ute ur huset

Nu har vi hängt i vällingby. Jag följde med Bella till tandis, hon var lite nervös och behövde en lugnande röst som talade till henne när tandläkaren plockar fram stora putsen! Nej okej, jag satt kvar i väntrummet och läst min bok, och Bella var så modig så. Inte ett dugg rädd verkade hon. Och inga hål heller! Så blev bara undersökningskostnaden hon behövde betala.

Innan tandis gick vi runt i affärer och kollade. Vi båda är ju arbetslösa så det var inte direkt så att vi shoppade, köpte bara livsnödvändiga saker. Jag köpte tex min hårklämma på Glitter. Bella köpte en sak på H&M, och vi fick varsin liten påse Polly, sedan skänkte Bella sin påse till Johan.
Efter tandis gick vi till Subway för att äta. Vid tunnelbanan delade de ut rabatthäften som gäller hela september och i den fanns det rabattkupong hos subway, perfekt! När vi gick därifrån fick vi varsitt häfte till, tihi.
Sedan gick vi till Forex där Bella växlade in Euro till SEK och sedan kollade vi vidare på sa-ker (som Bella uttalar det :-) ). Bella hittade en scarf som hon tyckte tog fram mina ögon jättemycket. Den passar mig faktiskt (retas igen med Bella). Men jag köpte den inte. Sedan gick vi runt på Åhlens. Vet inte hur länge vi var där, men jag köpte ett par Over knee strumpor i svart som är lite tjockare så jag kan ha dem i höst (snyft för höst), schampoo och balsam. Bella köpte två par Over knee strumpor: svart och lila, och hårfärg, lite ljusare än hon har nu.

Jag tror jag ska köpa en sådan och färga utväxten, fast ljusare än den Bella köpte då. Första gången isf som jag färgar hemma. En stor månad för mig, först klipper jag håret hos någon annan än den frisör jag haft de senaste 30 gångerna jag klippt mig, och sedan färga håret hemma. MEN färgen hållre bara 6 veckor som tur är. Så då vågar jag nog. Bara katastrof i 6 veckor... Kanske mor kan hjälpa mig isf?
Fast jag köpte inte färgen nu, får göra det under helgen isf.

Sedan gick vi till Coop och jag handlade lite nyttigare saker (och onyttigare).

Ja just det, jag blev kär i en lång, varm kofta, eller vad man kallar det, på Gina. Den är i vitt men fanns bara strl L. Vill åka till andra butiker och se om de finns där och om de passar, den var sååå mysig.

Ja, jag är arbetslös, men jag fick ju lön igår så liiite måste jag ju få spendera. Jag sparar också.

Sist gjorde jag dagens största inköp: säsongskort, över 2000 kr. Yippi...

Bella på Subway
Jag på Subway
Mina nya Over Knee
Håret när jag har nya klämman i, ser ju nästan ut om löshår :-P

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0