Ett speciellt inlägg

Idag gick jag upp sent och tog det lugnt. Hade svårt att somna. Det är ju när man ska sova ch slappnar av allt kommer tillbaka till en. På dagarna kan man göra annat och hålla tankarna borta men just när man ska sova är det svårt. Men det är förståeligt hoppas jag.
Vid 13 åkte jag mot universitetet och på tunnelbanan var det en sådan där musikant. Skillnaden på denna var att han faktiskt var riktigt bra, han skulle lugnt gått vidare i Idol om han varit yngre. Så han fick en del pengar, men inte av mig för jag ger inte pengar till tiggare i tunnelbanan. Oftast har jag heller inga kontanter så...

Gick till datsalen och var där 14.10. Då var salen bokad till 15 men det visste inte jag för dörren var öppen så trodde inte det var lektion. Men lärarinnan sa "jag har bokat salen, det sitter en lapp på dörren!". Ja lätt att se den lappen när dörren inte är stängd... Iaf satte jag mig och pluggade lite under trappan och när klockan var 15.05 började jag dra mig mot datasalen igen. De var fortfarande inte klara. Vid 10 över stack jag in huvudet igen och frågade om jag fick sätta mig där. Det fick jag. Vid halv (en halvtimme efter att salen var bokad!) bröt de upp och gick. Jag blev ensam kvar. Kollade på filmerna och har rätt bra koll på de tecknen. Vid 16 gick jag till tunnelbanan och åkte till Danderyds sjukhus där jag bytte till 177 mot Ekerö. Skulle göra Johan sällskap på Kung fun. Tittade på och hade det sällskapligt med några där. Sifu var mjukare än när jag började men fortfarande bestämd. Dock tyckte jag att en del nybörjare hade lite väl svårt för vissa saker.. Sifu fick ju visa samma sak typ 15 gånger...
Ringde Susanna för att se om hon skulle träna men icke. Synd.
Åkte sedan hem och shoppade massa godis. Ska äta middag nu. Micke är hemma, han och Johan pratar med varandra igen. Skönt.

Idag är en speciell dag, den 29 februari. Den dagen finns bara vart fjärde år, så därför måste jag skriva ett grattis till Elises morfar som har sin 20e födelsedag idag! (eller fyller 80 år om man ska räkna hela år...)

Detta är mitt 200e inlägg. Det ni :-)

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0