Plugg bla

Dienstag.
Idag är det plugg som gäller. Om exakt en vecka är det prov. Gäller att vara redo. Imorgon kommer jag inte kunna plugga något antar jag. Har inte bestämt, vad jag minns, när vi ska ses på universitetet. Ska teckna lite med varandra innan vi träffar utrikesministern från Afghanistan. Sedan till WIebke och spela spel (så kul!) och sedan onsdagspub.
Idag innebär alltså plugg. Och lite tvtittande. Och lite datorsittande.
Behöver lämna huset också för att köpa schampoo och balsam. Annars kan jag inte se proper ut imorgon.
Min handledare på jobbet ringde och frågade om jag ska jobba eller vara ledig på fredag. Jag sa att jag är ledig och ska plugga då. Hon blev glad. Ville ta en semesterdag men inte om jag ska komma. Så nu tar hon ledigt på fredag. Kul att kunna glädja någon :-)

Igår var det en hektisk kväll. Vardagslivet, som att tvätta, blev genast mycket jobbigare. Och då är det klart att man ångrar att man inte tvättade mer innan, när det var så enkelt! Få se när stormen rider över. Kom ihåg, håll dig undan från personer som knarkar smärtstillande. Det slutar inte väl.

Zeb har fortfarande inte kommit hem. Mamma ska göra lappar ikväll ifall han inte är hemma då. Och är han inte hemma imorgon så sätter hon upp dem lite varstans. Sluta göra oss så oroliga, kom hem nu!


Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0