Rastlös!!

Jag är fruktansvärt rastlös... Har inget att göra. De bloggar jag brukar läsa uppdateras alltför sällan! *hint hint*
Inget händer på de internetsidor jag är medlem på. De är inte många inne på msn, och de som är vet jag inte vad jag ska säga. Skulle ändå dö ut efter bara några minuter så känns för onödigt. Vill inte tränga mig på.
På tv är det inte mycket bra. Såg precis första avsnittet av Private practice, det var bra. Kommer jag se igen. Men nu då? Orkar inte plugga.. Har inte gjort så mycket som jag tänkt men nästan. 13 fraser kvar.. Sedan har jag endel att göra imorgon. Sedan en del att göra i helgen. Så får det bli. Jag klarar inte av att ta tag i det ordentligt. Blir bara halvhjärtat.

Imorgon kväll... vad göra? Johan ska på träning så han kommer vara borta i drygt 3 timmar. Har ingen lust att vara själv men vill inte vara tvungen att vara glad. Vilken tur att jag inte jobbar imorgon iaf, jag vill inte det nu... och behöver tiden till att plugga. Vet inte om jag vill åka hem till mor och far. Där behöver jag visserligen inte låtsas vara glad men jag vet inte om jag klarar att inte se Zebs matskålar framme, och låda och sånt...
Får se hur det blir.

Berättade mer om Susannas små killar hemma hos sig för Johan. Deras små egenheter (baserade mycket på hennes blogg) och sådant. Så, Susanna, Johan vill hälsa på de små liven snart.
Hm.. kanske kan följa med honom till träningen. Får jag tänka på annat och ha sällskap hela tiden. Mm, mysigt det låter. Ska fråga om det är okej för Johan. Susanna ska väl träna imorgon också?
Annars är det Irländskpub imorgon på Gula Villan. Låter kul, men kanske inte rätt för mig just nu.

Ska även fråga om Johan vill spela Othello med mig, enda spelet förutom schack vi har fysiskt. Nyinköpt och aldrig öppnat. Dags att inviga? Jag är såå rastlös...

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0