Handboll, seriöst?

Handboll = tråkigt! Seriöst, det känns inte som en särskilt meningsfull sport..
När det blir 20 mål på 18 minuter, alltså drygt 1 mål i minuten, vem bryr sig om ett enskilt mål? I fotboll firas varje mål med jubel och applåder, här är det mer "och?" för i nästa sekund blir det mål igen..
Skulle se barnsjukhuset och supernanny 19.30-20.30 för enligt tvtablån (där jag kollar alltid) skulle det inte vara handboll nu, men så är det. Enligt dn.se:s tablå ska det heller inte vara handboll, men enligt tv4.se ska det det.. Mot Tyskland är det iaf. De sa att det var "en jättespännande (eller var det rolig?) match att titta på", oavsett så finner jag den varken rolig eller spännande. Långtråkig och irriterande bara.
Och det här med att spela musik, en kort snutt, vid varje mål är ju bara jobbigt. Precis så länge att man kommer in i den och då stängs det av... Att bli utvisad för att man springer och får bollen på foten (och hade ryggen mot så man inte kan se att bollen kastas mot en) är också löjligt. 2 minuter har många blivit utvisade under första halvleken, som mest samtidigt 2 i varje lag. Då var det alltså 4 på plan i varje lag.. Det är också löjligt att det är okej att kasta bollen när det är blåst för halvtid. Verkar som att man har hur många byten som helst också.. Bara byta målvakt och saker mitt i. Kan ta Timeout..
Ja och helt plötsligt blev det blött på golvet så då sprang en städare in med en mopp.. Jag menar seriöst? Det är ju ingenting i jämförelse med spänningen och glädjen fotbollen kan ge! Detta ska ju tydligen vara en bra match att se på, och den lyckas inte locka mig alls..

Såg slutet på en match förut, då förloraren hade drygt 20 mål och vinnarna hade dubbelt så mycket i princip! Vad är det liksom? Sånt händer inte i fotboll (visste kan man vinna med dubbelt så många mål men inte när forloraren har gjort 20 mål!).
Man kan spela på Svenska spel i denna match på om det blir fler, färre eller exakt 62 mål... seriöst...


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: linn

du borde prova spela det själv någon gång, handboll är mycket mer än så, faktiskt ! :)

2008-01-24 @ 20:30:50
Blogg/hemsida: http://sjohest.blogg.se
Skrivet i slottsdammet av: sanna

handboll är skoj

2008-01-24 @ 20:31:44
Blogg/hemsida: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Skrivet i slottsdammet av: Jennie

Ja, det är ju tur att smaken är som baken...
Själv tycker jag att fotboll är världens tråkigaste sport, och jag gillar sport väldigt mycket. Det finns många lagsporter där man får byta hur många gånger som helst, hockey t.ex. Och blött på golvet torkar man ju upp p.g.a. skaderisken. Fotboll däremot, en massa divor som springer runt och åmar sig för minsta lilla. Dessutom händer det ju knappt någonting på 90 minuter. Men som sagt, man gillar ju alla olika saker och tur är väl det för annars vore det ju tråkigt

2008-01-24 @ 20:48:26
Blogg/hemsida: http://khalypso.blogg.se
Skrivet i slottsdammet av: sandra

hahaha...
Sara min vän håller med dig, Usch och blä för handboll! :)

2008-01-26 @ 02:14:14
Blogg/hemsida: http://erkeus.blogg.se
Skrivet i slottsdammet av: Sara

Tack! Du har bra smak (enligt mig)! :-)

2008-01-26 @ 02:15:24
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0