Förlovnings- och vigselring

I brist på roliga saker att göra (har precis satt på en tvättmaskin med min höstjacka i, och har en del disk att ta tag i samt att laga någon mat...) så började jag kolla runt på lite saker. Började på liveit.se och såg där fliken Bröllopspresenter, hm. Började tänka på ringar. Har ju en ganska speciell förlovningsring så är inte hundra på hur jag vill att min vigselring ska se ut, när det blir aktuellt. Började googla på vigselringar för att få förslag.

Min förlovningsring tar sig inte särskilt bra ut på bild, jag har aldrig lyckats få till en snygg bild på den iaf. Men så på en sida så fann jag dem! Så här får ni andra som inte sett live, eller som glömt hur den ser ut, se en bild på dem! Johan har ju en likadan fast hela en millimeter större!



Så hur ska man matcha dessa med en till ring?

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Isabella

Till dom ska man ha en slät, klassisk ring med nån diamant på din ring kanske. Men inget för "mönstrigt" för då försvinner era förlovningsringars speciellt mönster med det andra mönstret. :9

2008-09-16 @ 17:00:35
Blogg/hemsida: http://thisdreamisover.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: moa

svar:



nej faktiskt inte. den är sann. hände faktiskt mig :P

2008-09-16 @ 18:36:50
Blogg/hemsida: http://gardenfors.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Vackra de är...! ler



När vi pratar ringar..så är det alltid samma märke som gäller för våran del. Vi har ju Sarek nu..så det blir nog något sådant till vigseln med skulle jag tro.

2008-09-16 @ 18:58:07
Blogg/hemsida: http://jannicejarpe.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0