Godmorgon *skräÄäN*

Nu är jag uppe. Blev väckt av Js klockradio som drönade på i typ en halvtimme. Rätt så jobbigt. Han vaknar ju knappt av den, medan jag blir klarvaken och minns vartenda ord, typ, de säger under den tiden. Lite tasktigt att dessutom ha _dålig_ musik och radiopratare som pratar i munnen på varandra. Han minns ju ändå inte vad dem säger. Men jag ska lida va! Jag som inte bryr mig ett skit om vad Ola från Rederiet gör nu för tiden..! Eller bara gillar en av tio låtar de spelar. Varför inte ha min radiokanal så att jag kan vakna på ett bra humör iaf. J försökte lägga handen över mina öron igen. Det är ju iaf sött, han vill inte att det ska väcka mig. Synd bara att han är så seg på att gå upp.
Jag hade ingen lust alls att gå upp samtidigt som han,för jag var klarvaken(!) vid kl 2 när han la sig och jag läste. Så låg där och gjorde ingenting ett tag. Skittråkigt. Och ville inte gå upp efter 5-6 timmars sömn även om jag var pigg, för vill ju orka ikväll. Kräftskiva!!

Jag har läst alla bloggar och nu tänkte jag göra lite frukost. Efter en stund med det ska jag gymma. Har lock för öronen men annars går det ju bra typ. Efter gymmet följer jag nog med mor hem och hjälper till att göra i ordning.

Nänu är det matdags, jag är hungrig!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0