Morsor alltså

Nackdelen (kan ju ses som en fördel också) med att ha en mamma som läser ens blogg är att de läser allt man skriver. Tex, att man börjar bli förkyld. Ja, jag vet att man inte ska träna när man är förkyld men jag vill verkligen. Speciellt denna gång ju. Hade det bara varit jag hade det varit helt okej att vila en kväll, nemas problemas. Men icke nuu.

Sedan så ringer mor, sittandes i fikarummet, och säger att Annika på jobbet har sagt att fotbollstränarn säger att om man nyser ska man inte gå på träningen. Men?! Varför snackar ni om mig för? Jo, men då vare ju så att mamma och Sara på jobbet kände att de började bli förkylda och det var då naturligt att nämna det då. Hon oroar sig för mig, fattar jag ju. Suck. Men jag vill ju. Ja men det är farligt för hjärtat, säger mamma, man överanstränger det.
Ja, jag vet. Sedan kom jag och tänka på de där unga fotbollsspelarna, barnen, som fallit ihop och dött på fotbollsträningen. Eh, kanske inte så bra att träna ändå... Särskilt inte med tanke på att både mor och en moster visat sig ha medfödda hjärtfel... Tänk om jag också har?
Jag la på surt och besviket. Erkände mig inte besegrad.

Ringde upp Lisa och sa att jag tyvärr börjar bli förkyld, oavsett om jag vill erkänna det eller inte, och att jag verkligen vill träna men det vore dumt. Tack och lov visade det sig att hon inte heller var 100% i form för träning men hon hade liksom jag dragit för att skjuta upp det och tänkt härda ut. Vi bestämde att vi ska höras på onsdag och träna nästa torsdag istället och önskade varandra bättring.

Ringde mor igen och berättade att jag tyckte att hon var dum och att jag ringt Lisa och avbokat. När vi la på hörde jag henne säga till de andra "Nu går hon inte."
Nej nu går jag inte. Nu ska jag lägga in lite bilder på datorn, kolla upp vilka tv-program jag ska se ikväll, ringa Johan och slutligen lägga mig i soffan med mina goda bok (Skugga - Karin Alvtegen).

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Låter allvarligt med hjärtfel..men sånt borde de ju upptäckt om du haft det. Tror du inte?!

2008-09-18 @ 16:21:16
Blogg/hemsida: http://jannicejarpe.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0