Träning+övningskörning

Nu är jag vacker. Tränat step i 55 min+ den styrketräning som ingår. Som vanligt är det inte min kondition som är problemet för mig, för den finns där, utan koordinationen. Alltså allt detta höger, ner, vänster, upp, knä, ben ut, knä fram, arm och ben ut, bak, fram, gå, runt, upp, ner, över, ner, upp, över, ner över på andra lädden... Jag blir förvirrad!
Jag satte inte hela biten en enda gång, men jag satte alla delar flera gånger. Men alltid blev det något som jag gjorde fel eller missade på... Men det kommer ju! Bara första gången!

Jag var stressad dit så glömde (telia)mobilen hos mor och far och jag kom in dit i sista stund. Var som tur var ombytt så bara låsa in grejerna och fylla på vatten så var jag klar. På vägen till salen såg jag Patrik L från låg-, mellan- och högstadiet sitta och träna vid en av maskinerna. Hälsar snabbt (undrar om han kände igen mig i glasögonen för han var lite förvirrad först men blev sedan jätteglad, som vanligt) och sedan rusade jag in i salen.

Innan dess övningskörning. Det gick bra, men det kändes lite sämre än igår. Som om jag och motorn inte samarbetade riktigt lika bra. Trodde problemet låg hos mig men när vi skulle köra till vby till gymmet bad jag pappa köra eftersom jag var stressad och inte ville komma sent och det är ju då perfekt timing för massa kärringstopp. Han satte sig i förarsätet och tittade till vänster: "har tjoken* varit ute hela tiden?"
Juste! Båda glömde trycka in tjoken när motorn blev varm tidigare, så ja, tjoken har varit ute hela tiden. Ni kanske förstår att bilen är ganska gammal när jag snackar om manuell tjok. Tom farmor frågade pappa igår när han ska köpa ny bil.
Jag frågade vad tjoken användes till nu igen och han sa att bilen sotar igenom om den är ute, men också att den ger motorn mer gas (vilket behövs när bilen är kall). Så eftersom vi glömde tjoken ute fick motorn under hela bilkörningen mer gas än den skulle. Så det var så! Det var något som inte var som igår!
Och det viktigaste av allt, det var inte mig det var fel på (som jag trodde) utan den!


* Hur det nu stavas.. uttalas [schåk]

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: fotograf Jack

bli medlem på http://feedjit.com/

så kan du se vart dina besökare kommer ifrån ! :)



_________

Vill du ha en gratis bloggdesign ?

Skriv till mig hur du vill ha den på [email protected] :)

2008-09-09 @ 20:01:03
Blogg/hemsida: http://fotografjack.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0