Inställt Valborgsfirande

Valborg har i större delen av mitt liv firats vid elden och lottostånden i Gläntan i Spånga. Så ock tänkte mina föräldrar gå dit i år igen, som tradition. På min pappas morgonpromenad finner han dock en lapp där det står att Valborgsfirandet är inställt. Men, vadå?! Så kan man ju inte göra!

Efter att ha googlat på det fick jag veta varför. Google har svaret på allt, vet ni. Orsaken kan den intresserde läsa här.

Vad ska jag själv göra då? Tja, jag och J ska slå ihop oss med B och E, och kanske någon mer? När, var, hur vet jag inte. Men varför vet jag. För att det blir roligt!
Har ni några valborgsplaner?

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: anita

hej

vi blir hemma elda upp massa skräp

kram anita

2009-04-30 @ 10:48:18
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Har inte hässelby IP något firande då? Själv firar jag på en ö. Cortegen hoppar vi över trots att det är 100-års jubileum! =P



Havrebollar som inte svällt är det lite värre ställt med.. Eftersom havregrynen sväller upp när man gör gröt.. ^^ men jag förstår din logik! ;)



Usch, jobbigt att knappt känna salt! =O

Kramar

2009-04-30 @ 11:22:54
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Just ja, anmäla sig till tentorna. Nej det har jag inte gjort. Ska ta och göra det på en gång så man inte glömmer sen. Hur går det med läsandet av kurslitteraturen, hur långt har du kommit?



My Academy, just ja så var det. Haha, fy vad tragiskt att inte ha tid med sin flickvän för att man jobbar så mycket, det är det inte värt.

Bra för dig med kontakter däremot! Vad exakt är det som de vill att du ska extrajobba med då?

2009-04-30 @ 21:13:41
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0