Så var halva veckan avklarad.

Nu sitter jag här i mitt anletes svett. Nja, inte riktigt kanske. Det var barnrätt, det var gruppmöte med halva styrkan, det var tentagenomgång, det var lunch i form av en liten fralla och en chokladboll och det var lite plugg i bibblan. Dock blev jag så trött att jag höll på somna så for hemåt istället. Somnade till lite på t-banan men gick iaf av på rätt ställe. Gick hem, stöp i säng och sov. 13 minuter senare vaknade jag -mycket piggare. Jag älskar sådana powernaps!

Låg kvar och funderade lite. Gick upp och satte mig med arbetsrätten. Läser rättsfall från 30-, 60- och 80-talen. Måste säga att när de snackar om luncher för 40 öre styck inser man hur mycket dyrare allt har blivit, och hur mycket svagare kronan är. 40 ÖRE för en lunch. Arbetarna vill strejka när arbetsgivaren vill höja priset till 1 krona och 20 öre. Det börjar nämligen bli så att han snart går med förlust genom att sälja lunch för 40 öre, och det går ju inte för sig anser han. Han fick rätt också, enligt AD. Det var fredsplikt som gällde, trots att det inte uttryckligen står om lunchpriser i kollektivavtalet, och däremed får inte arbetarna strejka.

Ska svara på typ... 6 frågor till imorgon. Funderar på när jag ska träna, vill sätta fart igen. Har varit dålig på det sen runt påsk... kanske på lördag dag är lämplig?
Vädret suger men som tur är lovar meterologerna sommarväder till helgen, då ska jag passa på att plugga utomhus! Synd att datorernas skärmar inte är anpassade till solljus. Ingen som har lust att uppfinna en sådan? Och apropå sommar så vill jag bli blond nu! Jag gillade att vara mörkrödhårig, men nej brunett är inte min grej känner jag. Kan jag färga det guldblont nu tror ni? Eller måste jag bli ljusbrunett/ mörkblond först? Hur snart inpå färgning kan man färga igen?

Igår införskaffade jag mig en Majblomma för övrigt... Nej nu ska jag väl återgå till mina kollektivavtal och se om de oorganiserade berörs av arbetsplatens förändringar i andras kollektivavtal. Åh, jag ser nog hur avundsjuka ni är på min läxa där på andra sidan skärmen.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Tjohoo, jaa jag längtade massor!! ^^

Powernaps är grymma!! Försök att ta dig tid att träna en gång i veckan är mitt tips! =) Bestäm en dag! Kramar

2009-04-23 @ 07:45:38
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0