Med facit i hand

Min födelsedag:
Gick upp med J och vi for tillsammans mot stan. Eftersom det var den första natten vi sov hemma på en vecka hade jag sovit bra. Detta kom jag att tänka på när jag och J gick i tbanan för att hitta sittplatser. Han går före mig och vartenda säte är upptaget. Då var det väldigt lägligt av mig att ropa till honom "Visst var det otroligt sköönt inatt?!"
Snart kom jag på hur det lät och la till "..när vi sov i vår säng igen efter att sovit på bäddsoffa i en vecka...", det var dock redan försent.

Jag lämnade in PMet och träffade klasskompisar, varav väldigt många suttit uppe och skrivit till klockan 3-4.30. Ajajaj. Jag mötte T som fyllde 25 år och vi ropade "grattis!" till varandra och gav varandra en grattiskram. Lite speciellt kändes det. Sedan var det två föreläsningar och klockan 15 slutade jag. Fick många sms, telefonsamtal, mail, blogg- och facebookhälsningar under dagen. Kul att många kom ihåg lilla mig...

Jag mötte upp mor och vi tog en fika. Eftersom godisförbudet är upplöst nu festade jag loss på en bit kärleksmums (som var såå fräsch och god) och en kokosboll.
Efter det åkte jag hem till J som möter mig i dörrhålet och säger "Jag tänkte att du inte skulle behöva städa på din födelsedag..."
"ÅÅÅÅÅÅh" utbrister jag "har du städat?!"
"nej...jag tänkte att vi kunde göra det imorgon istället..." säger han, fast han ser besvikelsen i mitt ansikte. Och nej, han hade inte städat.

Så fick jag present av J. Först kom han med ett litet paket, innehållande ett silverhalsband med ett hängsmycke i form av hjärta som det står Love på och som jag älskar!:

Sedan kom han med en Wiener Noughat-ask. Sedan med en till! Det var tydligen billigare att köpa två askar än en, och nej ingen hade gått ur sitt bäst före datum...

Mobilen ringde från ett 08-nummer jag inte kände igen. Undrar vem det kan vara som ska gratta mig, tänker jag. Personen i luren frågar om det är Sara, och jag bekräftar. Kommer inte på vem det kan vara, för jag är helt inne på att det ska komma ett "grattis" någon gång. Efter en liten hjärndöd stund kommer jag på att jag ju sökt extrajobb och att de ringer för att kalla mig på intervju! Oj! Skärpning nu, sluta bete sig som en zombie. Så ska ta ut intyg från universitetet som bekräftar att jag studerar där och skicka in papper till polis och begära utdrag ur registret (attans nu kommer mitt kriminella förflutna fram) och detta kuvert ska lämnas till arbetsgivaren obrutet. Två veckor har jag till intervjun som äger rum i Gamla stan. Det är som pedagog jag sökt, som privatlärare.

Vi gick ner till Mr Wok och beställde middag. Deras dator strulade och vi hade inga kontanter. När maten var klar sa de "betala nästa gång istället". Jaha, så kan det gå!

Vi åt hemma framför Liverpool och Chelsea matchen (spännande!) och när vi var klara dukade vi fram skålar och skedar till fikat. Ringde upp Js familj och bjöd på vaniljglass, maränger och choklad- eller lakritssås. Det gick hem för alla tog flera gånger, förutom yngste som inte gillar glass (eller choklad, eller lakrits) utan hon fick äta sorbet istället.

Jag fick present även av dem. Jag har nyligen börjat sticka en halsduk, vilket de vet och såg under påsken. Så nu sätter de lite press på mig:
För jag fick ju 4 garn"nystan" och två stickor och med det ska jag innan vintern lyckas sticka en sådan här, tänkte de:

Ojoj, ingen press på mig inte! Men stötte jag på problem så var det bara att fråga sa de. På baksidan av bilden står instruktioner också.

Resten av tiden pysslade jag med en ny design. Men jag måste säga att jag gillar min bakgrundsbild som den är nu, så den är svår att slå. Hade tänkt publicera den under gårdagen men jag hann inte med det. Den kommer nog under den kommande veckan iaf, ska försöka bli nöjd.

Så med facit i hand var det en väldigt rolig, trevlig och bra dag!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Anette

sv: åh, då får du massa massa paketer! låter kult. :D

2009-04-15 @ 17:54:05
Blogg/hemsida: http://kiwicandy.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: sofia

jadå :3

oh grattis :)

2009-04-15 @ 18:41:33
Blogg/hemsida: http://kawaiisoo.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0