Skärgårdsplanering och annat

Låste upp cykeln idag så ska far pumpa dess däck imorgon, sedan ska jag ut på min jungfrufärd i helgen (nja... första på typ... 7 år iaf). Fast imorgon bär det av till skärgården på förmiddagen, som ni vet. Egentligen skulle vi hem vid middagstid men Js kusin S som är där ute fyller år (typ.. 11 kanske?) och hon vill jättegärna att vi också är med när hon firas vid middagen... och då missar vi sista båten hem. Så det får bli andra båten på fredagen hem istället då (första går klockan 5-någonting).


Vädret ungefär där vi är i skärgården, tror jag kan satsa på shorts va?

Tycker det är liiite jobbigt att vi ska sova över trots allt, om jag ska vara ärlig. Behöver inte säga exakt vad det är men jag har mina anledningar, vilket J förstår. Men får väl offra mig då. Men baske dem om våra råvaror är förstörda på fredag för att vi kunde tillaga dem som planerat imorgon kväll!

Annars så fungerar det trådlösa internetet nu hos föräldrarna. Så mor och jag har suttit med våra likadana datorer brevid varandra och surfat både på altan, i köket och vardagsrummet. Funkar bra det. Skulle fotat om inte kameran legat hemma... såg rätt kul ut.

Mor har köpt sig två nya filmer: Valkyria, som jag nog ska se framöver, och Taken, som jag läst gott om och lånade med mig hem. Själv köper jag inte filmer om det inte är väldigt speciellt, lite av en princip jag har mot IPRED-lagen. Fast köper mor "bakom ryggen" på mig kan jag väl inte annat göra än att acceptera det. Låna går ju bra, enligt mitt tycke.

Dags att packa för ett dygn då, ciao.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Viktoriae - En må bra blogg med självkänsla och där positivt tänkande ligger i fokus

Jag brukar låna filmer också.. mest pga av att filmer är dyra att köpa! (Hehe är ju smålänning.. och något snål ibland) tror det är därför jag gillar biblioteket också! Hade jag köpt alla böcker jag har läst så hade hela lägenheten varit fylld..



Hoppas vädret är vackert och att du inte trillar på cykeln ;)

2009-08-06 @ 12:58:40
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0