Borta bra men hemma bäst

På lördagen var vädret rätt dåligt. Vi hann leka lite utomhus. Kastade boll mellan oss och andra halvan av gänget skulle försöka fånga den. Svägerskan J och kusin I paddlade kanot runt ön en kort bit från oss och de andra kusinerna och syskonen badade och bastade på kvällen. Annars blev det mycket kortspel, och vi tittade även på Star Wars episode 2. Fler filmer och bus.

De andra var fascinerade av storleksskillnade mellan svågerns tallrik och kusin Is:

Internetsladdar gjordes och det bjöds på tårta på kvällen:


På söndagen gick vi upp tidigt och åt frukost och klockan 8.20 rullade vår bil ut ifrån tomten. Kusinerna (och farfadern) viftade hejdå på samma fågelaktiga-vis som vanligt. Detta är ett påhitt från farbror Js gotländska hustru A. I deras släkt säger de hejdå på detta vis och sedan några år tllbaka gör vi det med. Försökte ta bild från bilen, inte så bra men ni kanske fattar ändå?


På väg hem. J övertog ratten och körde i en och en halv timme i mitten på bilresan, så hans pappa fick sova lite till. Klockan 17.20 rullade vi in på tomten här hemma. 9 timmar i bilen. Det enda vi stannade för var en tankning och en toapaus. Resten var vi på rull.
Fuskigt då när min pappa och farmor åker från Jämtland, 50 mils bilresa, och åker klockan 10 därifrån och ändå är framme före oss. Då förstår man kanske hur långt det är...

På söndagskvällen såg jag och svägerskan J Star Wars episode 3 här hemma, för att kunna knyta ihop påsen. Nu har vi sett alla Star Wars filmerna sex kvällar i rad! Jag som bara hade sett en av dem innan och det för ett halvår sedan.
Sedan åkte jag och J och handlade frukost och middagsingredienser innan affären stängde klockan 22 (älskar att de har öppet så länge) och sedan såg vi på ett serieavsnitt där det var med en Star Wars-referens som jag fattade! "Yeah, sure Obi Wan". Så nöjd att ha sett dem nu!

länk i bild.

Idag är det måndag och solen skiner från en blå himmel! Js familj har redan gett sig ut i skärgården och vi ska dit iaf en dag under den kommande veckan. För tredje gången denna sommar. Kanske börjar jag bli lite bortskämd med vacker natur? Fast det är som arbetskraft vi ska dit förstås...

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Oh, mysigt ändå! Och roligt med storleken på portionerna! Skulle va skoj och se hur skillnaderna på dem var också! ^^Angående minerna så finns film på hur mn gör! ;)

2009-08-03 @ 13:14:58
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.se/blogg

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0