Julklappstankar

Hur ligger ni läsare till med julklappshandlingen? Inte så långt kvar till självaste julafton längre...
Idag har jag ena brorsans och mammas julklappar här hemma. På morgonen klickade jag och J iväg beställningar på CoolStuff för delar av våra familjer. De har supersnabb leverans så vi borde få dem redan imorgon.
De enda jag har kvar till nu är ett kort till farmor som jag ska författa inbjudan på, och till J. Jag hade ju en idé till J men nej. Det kändes inte rätt. Så i helgen blir det väl ut och jaga julklappar till honom... Så här svårt brukar det inte vara. Fast de enda han har sagt är i princip hörlurar (det vill han att föräldrarna ska köpa), bidrag till tv (som vi tänkte köpa ihop så blir ju knasigt att ge det) och kläder (för det har jag ju aldrig gett de förgående fem åren). Så jag får försöka läsa mellan raderna istället... Någon som har en idé?
J ska iväg ut idag med sin kompis S. De har som tradition att köpa julklapparna tillsammans, fast jag tror inte J vet vad han ska köpa till de han har kvar.

Idag ser dagen ut som följer. Plugga. Möta St halv 12. Lektion 12-14. Sticka tidigare från lektionen för att hinna till läkaren 14.25. Skälla på farbror doktorn? Hem och städa. Ikväll får vi besök från tysklandia!

Vinden viner, träden vajar och snön blåses runt.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0