Nu är det sommar, nu är det sol!

Gah.. har inte tid att uppdatera! Vädret är helt fantastiskt och jag läser bra böcker. Blev precis klar med Eclipse, och ska börja på Breaking dawn. Har haft en jättebra helg med gott sällskap. Grillning med massa lyx (först mat med sallad och grönsaksspett till, sedan marshmallows som vi värmde över grillen, därefter hembakad paj med blåbär, jordgubbar och rabarber, om jag minns rätt, som var god och glass/vaniljsås till), sällskapsspel, film (som jag somnade under) och övernattning. God frukost med mycket urval, och trevligt sällskap innan jag och J begav oss hemåt.

Har lite saker att ordna nu inför tysklandsresan. Måste börja packa och växla pengar, exempelvis. Ska försöka hinna med två andra ärenden innan jag åker också, och köpa diskmedel (frustrerande att det är slut, kan man ju inte diska!). Fast helst av allt vill jag bara läsa Breaking dawn. 750 sidor, tegelsten. Boken och jag i ett.
Men vi får se hur mycket J låter mig hållas.

Annars så har jag tagit en lång promenad på runt 1 och en halv - 2 timmar, med mor igen. Sjukt varmt ute, men vi gick i skogen vid vattnet så lyckades få rätt mycket skugga. Gick jättebra att gå idag!
Och svärmor har fått jobb, börjar nästa måndag. Så kul!

Svarar på era kommentarer, och visar bilder från helgens övernattning senare. Jag  är en dålig bloggerska för tillfället, jag vet. Men ni kan ju knappast klandra mig..?

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Det är alldeles för bra väder för att vara en bra bloggare just nu!! =) Ha en superfin dag!

2009-06-30 @ 12:29:39
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.se/blogg
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Jag blir bara så arg. Här förväntar man sig att det finns ärlighet och så får man detta. Jag kan räkna på ena handens fingrar hur ofta jag haft sex 2009 och... ja, du fattar! Ha det bra. kram

2009-06-30 @ 19:39:41
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.se/blogg
Skrivet i slottsdammet av: Viktoriae personligt | Grafisk design & mitt liv

Hej hej skulle bara kika in och visa mig, detta är min nya personliga blogg..:)



God kväll! Kram

2009-07-01 @ 22:25:52
Blogg/hemsida: http://viktoriae.blogg.se/personligt

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0