När det känns som allting går emot en

Skrev tenta idag och... ja det var inte den optimala dagen att skriva på. Allting gick emot mig från början. Saker som jag inte vill skriva här mestadels men från att inte kunna somna, och sedan sova dåligt hela natten, till att stöta på ett gammalt spöke för första gången på väldigt länge. Mycket opassande dag. Försökte iaf tänka att det inte behöver betyda något. Försöka lägga gammalt groll bakom mig igen. Men har det väl kommit upp till ytan är det så svårt att pressa ner det igen.

Skrev iaf tentan och fråga 1a, b och c tänkte jag "kan inte" på direkt. Så jag började med fråga 2 istället. Jag brukar inte tänka så. Jag börjar inte alltid med fråga 1, men då tänker jag isf "kan det andra bättre så tar det först", inte "kan inte". Jag svarade slutligen på alla frågor, även om jag är väldigt osäker på två av frågorna (dock värda endast 4p tillsammans av 30). Dessutom osäker på några till. Var inte den optimala tentan för mig helt enkelt och inte den optimala dagen heller. Men det är ju så med salstentor, man kan inte ha tur varje gång.

Lite irriterande bara. Nu när jag fått så höga betyg hela hösten blir det ju som en standard. Har alltid tänkt att näst högsta betyget är väldigt bra och det ska man vara nöjd med. Men nu har jag fattat att jag kan få högsta betyget, och då blir det det som man vill ha. Särskilt som att jag aldrig har tänkt bli något där det krävs högsta betyg, och ändå känner att man vill ha det. Gymnasiet all over again.
Oerhört irriterande, särskilt när man inte är nöjd med sin prestation.

Nåja, bara släppa detta. Tar det lugnt idag och börjar nya livet imorgon, eller förlåt jag tar uppehåll i livet fr.o.m. imorgon och nya livet börjar vid valborg. Tjing.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Här behövs en kram! KRAMAR!!

2010-01-18 @ 22:21:05
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0