Studiemotivationen har placerats på ett mycket bra ställe

(Rubriken är för att min bror P hade en tavla när han bodde "hemma" uppsatt i sitt rum. Det var en bild av ett halvstökigt rum och så stod det på massa ställen "bra ställe", "mycket bra ställe" osv och pilar på ställen som bakom soffan och i bokhyllan. På ett ställe var det en pil på en torkad, bladlös växt i en kruka och så stod det typ "bra ställe 1978". Det har bara fastnat i minnet).

Dålig på att uppdatera? Kanske bäst att ni vänjer er. På tisdag börjar mördarkursen jag befarat sedan innan jag började utbildningen. Jag hoppas att det inte är så illa som mina mardrömmar målar upp, men hellre det än att jag får en chock. Det jag menade var iaf att jag inte lär uppdatera varje dag. Har jag inte gjort det under terminerna hittills så lär jag inte börja då. Men å andra sidan är blogguppdatering ypperligt när man försöker undanfly studierna...

Varför har jag inte skrivit på några dagar nu då? Mitt samvete tynger mig. Helgen blev det inte alls mycket plugg. Kom bara på undanflykter hela tiden. På måndagen gjorde jag klart helgens rester och idag skulle det bli tentaplugg på allvar. Dock har jag inte träffat T och St på ett tag, vilket innebär att det finns mycket att prata om. Sedan träffade jag Empan också, som även hon tentapluggar. Och vi har inte setts på evigheter! Trots att vi pratade i telefon igår så hade vi en hel del att prata om.


Min sedvanliga pluggsal på palatset. Här med St.
När jag kom till palatset var det först en halvtimmes skitsnack med St. Sedan plugg i en timme. Sedan lunch med St och efter 40 minuter kom T. Sedan gick vi till Akademibokhandeln för att köpa klisterlappar. De kostade 49 kronor och jag skramlade ihop 48.50 kronor och killen i kassan tyckte det var tillräckligt (yeey). Sedan tillbaka för att St och T skulle dricka kaffe. T blev människa. Efter en timme kom Empan och efter 40 minuter ungefär gick St och T (och några andra som samlats vid bordet) för att plugga. Jag och Empan satt kvar en halvtimme till. Sedan gick vi till Coop och köpte lunch (till mig) och mellanmål (till henne). Vi åt.
Sedan satte jag mig för att plugga igen. Då ringde mamma. Sedan ringde mamma igen. Sedan ringde J som var klar med sin tenta och ville att jag skulle åka hem med honom. Sedan ringde J igen och bad mig möta honom i receptionen till palatset. Mötte J och han mötte T (för första gången) och St. Pratade i 10 minuter minst. Tog med mig J upp för att vänta i tysta salen med mig medan jag avslutade den påbörjade ex-tentan. Åkte hem. Åt middag och latade mig. Satte på klisterlappar på alla lagar i författningssamlingen och gjorde dagens träning.

Det är min dag. Mycket studieeffektiv, eller hur?
Nej, imorgon är det allvar. Jag vill avsluta terminen med flaggan i topp.


TLDR- Har inte pluggat bra idag alltså, eller i helgen. Nu blir det tentaplugg på allvar imorgon!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Gah, nu blir jag nojjig inför skolan.. Tänk om jag också tappar motivationen?



Jag satsar på att det ska bli mitt år! Jag tror allt att man kan bestämma sig för ens eget år och få det så. Motivation är något man får tvinga sig till ibland. Hoppas du får gjort det du tänkt. Kram

2010-01-13 @ 10:32:50
Blogg/hemsida: http://blogg.dreammaddo.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0