30+ grader, igen

Igår kväll kom B över på middag, kyckling cashew, och till efterrätt åt vi glasstrutar med tre kulor var av hemköpt smak. Jag tog på karamellströssel, för barndomstiders skull, och en sådan där god pinne man kan stoppa i glassen som pricket över i. Det blev rätt sent, iaf i min dygnsrytm och jag somnade så fort huvudet lades på kudden.

En ny dag, nya möjligheter. Tog det rätt lugnt och pluggade lite körteori. Iväg till bilskolan på cykel och körde tydligen så pass bra att läraren konstaterade efter lektionen att det gått "jättebra". Skönt det, även om jag vet med mig några missar jag måste slipa till. Hem igen och iväg med J och bilen till Solna centrum. J ville in på Panduro för att handla saker till tshirt tryck och jag började andas in nygamla idéer om allt man kan skapa med saker därifrån. Ren inspiration. Tjejen i kassan verkade himla bekant på något vis, utan att jag kunde koppla varför. Såg hennes förnamn på namnskylten och började sakta förstå vem hon var. J kände inte alls igen henne, inte förrän jag lyckades hitta henne på facebook. Det var första gången någonsin som jag kände igen någon vi träffade för drygt ett år sedan och en enda gång, men som J inte kände igen.

Jag kollade efter en ny klocka men ingen kändes rätt. Kollade in Akademibokhandeln också och köpte två pocket. Sedan bar det av till Js träning där vi snackade en stund med Js två gigantiska tränare. Jag lämnade honom där och gick till en park, slog mig ner bredvid ett träd och öppnade en pocket. Drygt 100 sidor senare plockade jag ihop mina saker och begav mig till träningslokalen igen där Js träning precis slutat (2 timmars pass).

Talade med mor tidigare idag. Hon och far är på landet med 20+ väder. Jag sa att det var skönt idag, för det var svalare. Inte tropiskt men fortfarande varmt. Åkte förbi en termometer i Solna som visade 30 grader.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0