En viljans kväll

Det kändes tomt igår efter tentan. Från att ha för mycket att göra, till att inte kunna fylla tiden med något riktigt måste. Från att ha tagit tillvara på varenda tbane-/bussresa och femminuterspaus med att plugga körteori och varje längre lugnt uppehåll med att plugga fastighetsrätt- till att vara fri att göra vad än som faller mig in. På bussen på väg hem igår hade jag läst igenom tidningarna, Metro i pappersform och expressen och aftonbladet i mobilform, kollat facebook, twitter och mailen som knappt kunde vara mer dött än då. Vad skulle jag göra nu, med fem minuter kvar på bussresan?

Hem till J och när han stack till stan för att vara med kompisar såg jag på Lyxfällan på webtv. Sedan behövde jag bestämma vad jag skulle göra av kvällen. Vad vill jag göra? Inga måsten. Till slut bestämde jag mig för att köpa present till brorsdottern som fyller år nu i helgen i Vby. Men, jag skulle gå dit. En promenad på 40 minuter ungefär, om man inte gör som jag och går omvägen i skogarna. Backe upp och backe ner, tät skog och vatten. Mycket vackert, men flåset har jag tappat lite sedan i somras. Inte så konstigt dock. Lagom till att det blev för mörkt för att gå i skogen kom jag ut på asfalt och gick den sista biten på trottoar. Strax över en timme tog promenaden istället. Köpte present till L och kom på vad jag ville av kvällen.


Första snön i Sthlm igår.
Snöade massor på vägen till tentan,
även om de fina fallande snöflingorna inte fastande på bild.

Då ringde J och sa att han tänkte snart åka hem. Njaa... Han ingick inte i mina planer och han hade inga problem med det. Han stannade kvar och lekte några timmar till med kompisarna. Min plan var filmmys. J är inte alls lika sugen på att se film som jag kan vara och jag har ju fortfarande en hel del lånade filmer kvar att se. Jag hade köpt mörk choklad och mjölk att mysa med i soffan. Filmen för kvällen var A knight's tale. En superskön kväll med egen tid och inga måsten.

J och jag la oss slutligen vid 1-tiden och båda vaknade, pigga och alterta, klockan 6 imorse. Men efter en liten pratstund bestämde vi oss för att somna om.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: soffie

hoppas att tentan gick bra men hua va snö det kommit hos er här har det bara varit svinkallt men ingen snö är alldeles förtidigt för det tycker jag,

ha en goo helg

2010-10-23 @ 19:57:59
Blogg/hemsida: http://soffie69.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Annika

Hej Sara! Vilka två böcker var det som du inte kunde köpa till straffrätten? Var det för att båda de kommer i ny upplaga?

2010-10-23 @ 20:08:45
Blogg/hemsida: http://thefrostingonthecake.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0