nu

Nu är det dags att fatta tangentbordet och skriva igen. Haft fullt upp och inte ens varit inloggat på internet på flera dagar, eller startat datorn. Nu är det lördag, tack och lov. Handen är bättre men inte fullt rörlig. Brukar öva teckenspråkets handalfabet för att se hur rörligheten förändras. Jag kan inte göra A, E, D eller J. Vad jag kommer på nu.
Min morfar är, ja vet inte om han är bättre eller sämre men han är iaf. Var på sjukhuset efter jobbet i torsdags och då hade han precis fått ny antibiotika sort och om det var rätt mot hans, vad det nu är, så skulle hans snabbt bli bättre. De trodde blodförgiftning nu, men det vet inget. Han pratade iaf massor, men ibland kom han bort sig och blev förvirrad. Men jag har nog aldrig hört min morfar prata så mycket på en och samma gång. Han är ganska tystlåten av sig. Mamma var där igår också, och hon tyckte inte det verkade som att antibiotikan hjälpte nu heller.

Igår firade Susie att hon fyllde 20 år, så jag och Johan var där och firade med henne. Åt tacos, tårta, knäck... Träffade flera nya människor att lära känna, det var kul alltihop. Kvällen där avslutades med MarioParty på wii. Sedan missade jag, Johan och 2 tjejer bussen och vi orkade inte vänta så gick från Bromma Kyrka till Brommaplan och tog tåget till Ängbyplan. Var hemma 00.40, var astrött efter att ha jobbat och gått upp så tidigt, och gick och la mig direkt. Vaknade igen kl 12.00 (exakt) idag. Måste ha varit riktigt trött alltså.

Idag ska jag ställa undan min nu tomma kopp som tidigare var fylld med oboy, klä på mig (har morgonrock), sortera tvätt och tvätta, klä av mig, ta ett bad (med högra handen utanför), klä på mig igen. Ska träffa Emelie klockan 16 i stan, efter hennes jobb och hitta på något trevligt.

Nästa helg kommer Roger med familj (dvs även Lovis!) och ska vara i Stockholm ett par dagar. De ska bo hos mamma och pappa, bara de får tag på en till säng/madrass.

Nyår närmar sig, får se vad som händer!
God fortsättning iaf

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Anonym

Va bra at du e bättre i handen, hoppas du kan göra alfabetet snart =D // Fyrmänning from NorthSide,haha

2007-12-30 @ 09:46:08

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0