ÄNTLIGEN

Fredag morgon! Som jag har längtat. Dock finns det ju ett par tråkiga saker jag måste ta itu med idag, och helst skulle slippa. Men nu är det som det är. Bara bita vidare en stund i det sura äpplet...

Eftersom kameran gick sönder igår har jag varit orolig för att även mobilen och väckarklockan ska gå sönder under natten så att jag inte kommer i tid. Detta har resulterat i att jag flera gånger vaknat under natten, usch. Men när jag vaknade vid ett tillfälle så låg jag på Js arm, och det gjorde jag varje gång jag vaknade efter det. Så brukar vi inte ligga. Det kan ju inte bli bekvämt för honom i flera timmar? Aja, det var iaf jättemysigt.

Den bästa killen ska på sin andra intervju, på det andra företaget han var på i måndags, idag. Han ska ju även kallas till det första företagets andra intervju, och de säger att det är aktuellt men de kommer aldrig med någon tid.... Aja, andra intervjun idag alltså!

Och kusin L ska sitta i Alices läktare i Globen ikväll. Jag är lite avis.. Fatta känslan!
källa

Nej nu ska jag trycka i mig det sista av mackan, borsta tänderna och dra till jobbet. Klockan 16.45, senast, är det HELG!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0