She's stuck in my mind... and I'm going crazy

Alltså allvarligt, hur får man bort en låt från hjärnan? Börjar bli tröttsamt även om jag gillar låten. Har alltså fortfarande Amanda Jenssens version av Baby can I hold you tonight på repeat i knoppen. Brister då och då ut i ett "I'm sorry, it's all that you can say" osv. Helt utan att tänka mig för. På tunnelbanneperronger, i gymmets omklädningsrum, på trottaren, i mataffären... För att inte tala om här hemma.
För mig brukar lösningen vara att lyssna på låten ett par gånger och som genom ett trollslag försvinner den låten. Men det funkar verkligen inte. Har lyssnat, jag vet inte hur många gånger, på den det senaste dygnet. Jag har tom den som ringsignal på mobilen nu! (Spelade in den från datorn och använde det inspelade materialet som ringsignal).
Jag blir tokig. Snälla, har någon något tips? Jag kommer inte på någonting...

Källa

Jag stack till gymmet iaf, trots att det kändes motsträvigt att gå dit. Och sedan körde jag ren kondition bara. Ville kolla att jag verkligen var tillräckligt frisk för en hårdkörare. Tog ju ändå en långpromenad tidigare idag. Men det gick bra. Så imorgon kanske det blir lite styrka igen då. Fast det orkar jag inte tänka på nu...

J kommer hem sent, han kör på 4 timmars träning ikväll. Så jag väntar mig att han kommer vid 22 ungefär.
Han älskar risgrynsgröt, så därför köpte jag lite sådant till honom och hans middag ikväll. Hoppas han inte hunnit tröttna!

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Sofia

Haha :D Det ser verkligt ut!

Jag bor i Vasa, i Finland. Det är ju typ mitt emot Umeå. Har några småkusiner som bor i Falun, det är ju ganska nära Dalarna.

2008-12-15 @ 19:59:34
Blogg/hemsida: http://sofiastjaerna.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Sofia

Ja, det har regnat och sånt, så det är ju inte kul. Jag vill att det ska bli ordentligt kallt nu så det blir is på sjöarna och så jag får åka och skrinna :D



Jo, i somras var jag till mina småkusiner i Hofors, där nära Falun. Annars brukar jag åka till Stockholm också.. Har du vart i Finland någongång?

2008-12-15 @ 20:13:57
Blogg/hemsida: http://sofiastjaerna.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Sofia

Aha, hoppas du trivdes i Finland iallafall :) Själv vill jag flytta till Sverige när jag blir större. Älskar Sverige :D Har alltid gjort det!



Har föresten själv vart till mumindalen, dock bara en gång ;)

2008-12-15 @ 20:32:39
Blogg/hemsida: http://sofiastjaerna.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Sofia

För i Sverige är människorna mer sociala, det pratas bara svenska så man behöver inte bekymra sig över att vara dålig på finska (jag är urdålig på finska, förstår inte någonting.) Och det är även mitt släkt som lockar. :)

2008-12-15 @ 20:48:29
Blogg/hemsida: http://sofiastjaerna.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0