Upp som en fågel

Idag hade det varit en ganska onödig dag. Vaknade vid 6, gick upp halv 7. Degade framför Gomorron Sverige och for till skolan. Första 45 minuterspasset gick vi igenom läxan, halva andra passet likaså. Sedan började vi göra lite vettigt. Sedan lunch i 2 timmar vilket vi kanske ska avskaffa. Ja alltså vi vill flytta något på schemat så det bara blir en timmes lunch. Man blir så trött på föreläsningen annars. Det kanske går att ordna på tis och ons men inte mån. Iaf bättre än inget i så fall.
Datalektion, där programmen vi skulle använda inte direkt ville det vi ville. Lite tradigt men jag och Robert (delade dator) hade iaf riktigt kul. Jag kände mig typ övertrött och de mesta var roligt alltså.

Åkte hem och väntade mig att Johan skulle sitta och vila upp sig efter tentan men här var han inte. Gick igenom hela villan innan jag ringde upp honom. Han var i skolan för att internet inte fungerade hemma och han hade en läxa som skulle vara klar kl 18. Internet fungerade fortfarande inte så la mig i soffan för att läsa till onsdagens föreläsning. Kom 4 sidor sedan somnade jag. Vaknade av att Johans mamma ringde efter en timme på intern telefonen och undrade om internet var nere och var Johan var. Talade och la på. Mamma ringde på mobilen. Talade och la på. Johan ringde och var på hemväg, jippi!

Mat: Hamburgare. Så lunch imorgon blir korvstroganoff från frysen.

Idag ska jag börja se på tv kl 20 och sedan så länge som jag orkar...

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0