Seriously, leave Britney alone

Okej, nu får det vara nog. Jag är trött på att alla jagar Britney Spears. Människan kanske inte har gjorde de smartaste valen i sitt liv, men hon är bara en människa. Som om inte alla har gjort misstag? Enda skillnaden är att hon inte kan gå utanför huset utan att bli förföljd av en hop av fotografer som bara väntar på att hon ska göra bort sig. Skulle du vilja byta plats med henne? Nej, precis. Så varför inte bara låta henne vara så att hon kan få ordning på sitt liv. Och vill hon komma ut i offentligenheten sen så får hon göra det när hon är redo för det.
Killen som är så berömd med sin "leave Britney alone"-film har även jag haft roligt åt. Men faktum är, oavsett om han är seriös eller inte, att han har en poäng. Låt henne bara vara ett tag. Annars är det en stor risk att denna människa inte orkar med livet längre, och/eller blir hetsad till döds. Går i Anna Nicole Smiths eller Prinsessan Dianas fotspår. Det vill inte jag. Jag vill att Britney ska dö på grund av ålder, inte på grund av droger och missbruk, rattfylla, fortkörning och krock, självmord... Det är det inte många som förtjänar att dö i förtid, Britney är inte heller någon av den skaran.
Droppen som fick min bägare att svämma över var när jag läste att det finns en hemsida (troligt att jag skulle skriva den och tipsa idioter var man kan bruka den) där man kan gissa Britneys dödsdag. Den som får rätt vinner en PS 3. Kan inte bara vara jag som tycker att det är helt sjukt? Folk som faktiskt hoppas att hon dör så att de kan få en liten tekniskt j*kla pryl att leka med. Är inte ett liv mer värt än en PS 3?
Vart är världen på väg?
Helt seriöst. Vart är världen på väg?

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0