Sista jullovsdagen!

Ja, imorgon börjar skolan igen efter jullovet. Verkligen jobbigt att masa sig upp i tid så att jag är där när det börjar kl 13, ojojoj hur ska det gå?
Nej, skoja bara. Det är ju inga problem att gå upp tills dess. Hade ju tänkt gå upp vid 8 med Johan, för han börjar ju 10, men så skulle han gå och kolla om ett ämne verkar intressant och därmed vara med på en lektion som börjar klockan 8. Inte orkar jag gå upp och hålla honom sällskap då.. Verkar som att han slutar klockan 15 precis som jag så om han inte stannar kvar i skolan kan vi ses och handla mat! Jippi, visst är det kul att vara utflyttad?

Jag hängde upp 2 gardiner nyss och svärmor ("soon" to be...) måttade hur mycket hon skulle sy upp och bar iväg alla 6 längderna till sig. Hoppas hon gör det idag så att vi kan hänga upp alla!
Jo det var ju ett problem vi stötte på på IKEA. Vilka gardiner ska vi ha? Jag och Johan hade hyffsat lika åsikt men ändå totalt olika. Vi kunde enas om ett par gardiner som båda gillade. Vinröda sammetsgardiner för 599 kronor för 2 längder. Ja och vi har 3 stora fönster i vardagsrummet som kräver likadana gardiner. Så det blev lite dyrt ändå...
Sedan hittade vi ett par svarta som var genomskinliga typ men Johan tyckte att de var för genomskinliga och trodde att det skulle bli jättemycket insyn med dem. Det trodde inte jag eller hans föräldrar. Hans föräldrar lämnde oss och kollade på lampor ett tag medan vi diskuterade vad vi trodde var bäst. Så till slut efter att jag vägrat kolsvarta gardiner som skulle kunna mörklägga rummet totalt och olika varianter på tyger att välja bland så kom det fram ett acceptabelt alternativ. Johans föräldrar köper de genomskinliga, svarta gardinerna och de kommer tillhöra lägenheten när vi flyttar. Därmed har vi inte lagt ut några pengar på dem (Johan vägrade nämligen det och om vi köpte dem skulle han anse att vi inte hade några gardiner då de var så genomskinliga och att vi snarast behöver köpa ett par nya...) och vi kan se hur de passar på riktigt och sedan när vi hittar gardiner vi båda verkligen vill ha så får vi köpa dem och byta ut de svarta. Johan gick med på det, om än lite motvilligt, och jag kunde också acceptera det. Alltså gardinerna är snygga, det är inte det det handlar om.
Så så blev det. Sedan gick det över i vitrinskåps-diskussionen... Johan konstaterade att jag behövde ögonbindel när jag är på IKEA och jag retades lite extra genom att föreslå söta brödlådor, lådmattor etc bara för skojs skull! Hihi.
Men IKEA, I love it!

IKEA tröttar ut en fysiskt så jag kommer nog sova sött i natt! Mmm :-)

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0