Goda gärningar till sämre lottande

Efter jobbet träffade jag mamma. Hon har haft så himla mycket att göra den senaste tiden att vi inte kunnat prata. Jag känner mig lite bortglömd. Så vi bestämde att ta en fika efter jobbet. Träffades i Alvik men åkte till vby och åt en räkmacka och en dammsugare och snackade ett par timmar. Så kom Martin och Anna förbi, de handlade till middagen (hemgjord kebab). Det var trevligt.

På vägen hem i tbanan såg jag reklam för Stockholms katthem som som vanligt berättade en katts livshistoria.
Jag är en riktig kattmänniska och jag vill inte att katter ska ha det dåligt och de som hjälper dem borde få lite stöd i form av pengar. Så jag tog upp min comviqmobil och kollade hur mycket saldo jag hade och när Kompis går ut. Sedan bestämde jag mig för att donera 25 kronor. Så jag är 25 kronor fattigare, men jag har hjälpt några katter. Så det fick det vara värt.
Är generös idag.

Men jag är trött. Somnade sent, vaknade av att regn slog emot rutan med full kraft, aldrig hört det förut. Vaknade flera gånger av det. Blev orolig att jag snart skulle behöva gå till jobbet. Bestämmer mig för att ställa fram klockan en kvart, jag hinner nog ändå. Kollar klockan nästa gång jag vaknar- 3.33. SOMNA OM!
Så har varit trött och seg idag. *gäsp*

Ska se dokumentär på 4an kl 21, sedan ska jag ta min bok och gå till sängs. Härligt.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0