Hämnd?!

Så nu har jag varit och handlat. Det tog en stund för jag satt och bläddrade i mina kokböcker i typ en timme efter förra inlägget för att se om jag hittade något som jag var sugen på till imorgon. Isf kunde jag ha handlat det på en gång. Men antingen var jag inte sugen, tog det för lång tid, var för komplicerat, var osäker på om jag/Johan skulle gilla det eller helt enkelt visste jag inte ens vad vissa av ingredienserna var för något! Har så dålig koll på grönsaker och sådant. Är ju dålig på namn som det är så orkar inte ge mig in i grönsakshistorien idag iaf.

Kalle var på Coop igen, är han aldrig ledig? Men icke i kassan. Vi vinkade hej med några hyllors mellanrum till varandra.

Kom på en bra sak att skriva i bloggen när jag var på väg till Coop men nu har jag glömt, så bra var den.

När jag hade gått en bit från garageuppfarten kom jag på att jag glömt min mobil. Men jag orkade inte vända, låsa upp två dörrar, gå upp och hämta den och göra om proceduren igen. Så jag struntade i det.
När jag kom hem igen ropade Johan (som varit på KTH när jag gick hemifrån) "Hej Älskling!"
Han pratade med Sandra på msn för att se om hon visste var jag var. Han trodde att jag hämnades på honom för att han inte hade sin mobil med sig. Så var det inte. Det är inte ofta jag glömmer, men det händer.
"Du glömmer ju aldrig" sa han. En gång, ingen gång.
Men jag undrar var han har lagt mobilen den här gången. Vilken byx-/jack-/tröjficka den ligger i. Går inte att ringa den iaf. Suck.

Kom på att jag faktiskt började äta vid halv 7 eller halv 8 tiden igår kväll så jag kan faktiskt ta mig den sista muffinsen nu också. Haha, länge sedan jag fick äta på en söndag. Men var ju knappt sugen igår på dagen så.
Så muffins nu och sedan middag. Bra, hälsosamt, nyttigt, tallriksmodellen. Aja.
På återhörande.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0