Lördag

Usch, jag kunde inte uppdatera igår så nu kommer massa roliga stunder i mitt liv att gås miste om. Synd där, synd.

- Bakade kladdkaka igår, den blev jättegod! Dock brände jag lillfingret så har en brännblåsa på den.
- Spöade Micke och hans kompis på Solid Caliber 9 gånger i rad! Och några gånger utöver det.
Dock hade jag 200% hp, sänkte till 150% hp, vann fortfarande. När jag till slut förlorade så sänkte jag till 100% nästa gång, gick rätt bra ändå måste jag säga. Jag är grym. Micke är bäst av de 4 som var där (men jag spelade bara mot 2) men jag PERFECTade Micke 3 gånger ;-) Vilket alla tyckte var riktigt roligt (utom Micke).
- Jag och Johan skulle till ÖB igår. När vi klev på tåget kom jag på att jag glömt pengar och kortet hemma. Vi lyckades skrapa ihop 140 kronor iaf, och Johan hade lite på kortet. Gick av i Råcksta och gick till ÖB, då står en väktare där och säger att det är stängt, jahap. Dessutom har de slut på äggen stod det på dörren... Gick till Lidl istället och handlade, det gick bra. När vi kom till tunnelbanan var det 14 minuter till nästa tåg. Alltså vilken otur vi hade.
- Melodifestivalens final var bra. Björn var rolig som vanligt, och jag gillade Perelli, Nielsen, Rongedal... Typ lika mycket. Dock är det glatt för Johan N, som satsade 700 kronor på att Perelli skulle vinna hela skiten redan i början på festivalen och nu har vunnit hela 8 400 kronor. Grattis Grattis.
- Kommer fortfarande inte in på Mer-trafik.se. De säger att det är fel användarnamn, lösenord eller att datorn inte accepterar cookies. Skickade efter användaruppgifterna och klistrar in dem, funkar inte. Vad jag förstår så accepteras cookies och jag har ju faktiskt kunnat logga in tidigare. Mailade dem för ett par dagar sedan men inte fått svar... Jag blir så trött.
Livet är hårt på strandpromenaden.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Jannice

Oj..vänta 14 minuter på nästa tunnelbana..är det jobbigt? (säger en som förmodligen glömt hur frustrerande det kan vara att bo i Sthlm..)

2008-03-16 @ 14:37:26
Skrivet i slottsdammet av: Sara

haha ja för det innebär att man har missat tunnelbanan innan med 1 minut vilket är frustrerande. För oss tar det 6 minuter att åka hem så man skulle ha varit hemma i huset om man hunnit med första tåget när det andra tåget kommer till vby.. Ja, jobbigt i storstan!

2008-03-16 @ 16:57:07
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se
Skrivet i slottsdammet av: mamma

det låter som om du verkligen har ett hårt liv gumman, kanske skulle flytta hem till mamma igem? Här missat man inga tunnelbanor och här är äggen aldrig slut på ÖB. Kram!

2008-03-16 @ 19:47:35
Skrivet i slottsdammet av: Sara

Värre att missa bussen än tunnelbanan! Och det är samma ÖB ju! Tyvärr moder, de knepet funkade icke! Jag har ett bra liv, men ibland är livet mindre perfekt än vanligt och det är störande. Som busschaffören som hackade sig fram i trafiken i morse. Blev åksjuk bara av att sitta framlänges i 10 minuter med den karln!

2008-03-17 @ 18:46:02
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0