Varför krånglar lönen?

Usch usch dålig dag... Andra chefen har inte ringt upp än och den första har inte hört av sig så de har väl inte löst det ännu..
Gah. Blev depp pga det här. Ikväll är det invigning av Vby centrum som jag ska på. Måste ju vara extrapriser tycker jag, men så har jag inte så mycket pengar. Lite jobbigt.
Smsade ett förslag till Sandra på en lösning på mitt löneproblem för att se om hon kan ställa upp på det. Om hon gör det så kan jag skriva ner det sen. Hoppas det. Lönen kommer definitivt bli försenad. Men när kommer den då?
Riktigt dålig dag att krångla till lönen på. Har ju dessutom PMS. Ingen bra kombo ska ni veta. Stackars Johan, men jag försöker vara snäll men jag blev bara så depp! Vill att de bara ska säga "ja men nu kommer pengarna in på kontot om 10 minuter" och att de gör det och allt är frid och fröjd. Men så kommer det ju inte bli. :-(
Jag hatar när det blir knas med pengar!

Ringde Wiebke och sa att jag inte kommer idag. Känner att jag måste sitta här tills det är löst och sedan ta hand om mig själv lite så jag blir på bättre humör. Hon önskade mig lycka till med lönen. Hoppas det räcker.


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Susanna

Hoppas du känner dig bättre nu och att allt löser sig med lönen! kramisar!

2008-03-27 @ 19:11:54
Blogg/hemsida: http://bubocorax.blogg.se
Skrivet i slottsdammet av: Sara

Tyvärr, ingen humörförbättring!
Och inte bättring på lönefronten heller, typ.

2008-03-27 @ 22:57:57
Blogg/hemsida: http://smuppra.blogg.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0