20 årsfest igår!

Igår var vi hos Bella. Vilken otroligt jämn könsfördelning alltså. Tror det var 17 killar och max 4 tjejer (en singel). Men, vad kan man begära av en tjej som spelar wow? Så många tjejer spelar ju inte så att man kan bjuda hem dem. För visst kom det många wow:are. Men det gjorde inget, de var trevliga ändå, när de inte pratade om wow. Vilket de gjorde lite för mycket för min smak. Där var markus bra, Bellas pojkvän, han ville inte snacka wow- det är ju fest. Precis rätt inställning! Han var också schysst också för jag råkade spilla dricka på golvet två gånger och då torkade han upp båda gångerna (a).
Men, helt omöjligt att komma ihåg vad folket heter, fanns iaf en Jonas (eller fanns det?), två markus, två... av något annat... ja och sedan dem jag kände. Höll på att hälsa på ett par två gånger, fick skoja lite för att seom det var en ny eprosn eller inte. Visst ser jag att det är skillnad på personen till höger och vänster men jag kan inte komma ihåg vilka aletsdrag som är vem, det tar tid att minnas. Men sjutton, jag känner ju bara Bella, Johan, Fredrik, Sebbe och senare kom ju Magda efter jobbet. Träffat Becki, Joel, Markus någon gång. Resten totala främlingar. Fast lite blandningar var det ju av Sthlmare, Gbgare, Skövde, Gävle...

Vi stod/satt och snackade (hade musik i bakgrunden), folket spelade guitarr hero och singstar (skämde ut mig förra helgen med singstar, beöver ju inte göra det denna helg också, det gjorde ju några så bra utan mig ändå). Var rätt stor åldersspann på folket också.
När klockan var halv två gick jag för att kolla hur bussarna går. Upptäckte att sista ordinarie bussen gick 01.47 så den tog jag och Johan, annars hade vi behövt gå så himla långt till busshållplatserna omv i väntat senare än så och bussarna gick typ en gång i timmen sedan. Buss till tbanan där vi fick vänta i 22 minuter, hej och hå. Hem kom vi halv 3. Så blev ju inte så jättesent även om en resa brukar ta ca 15-20 minuter tog otroligt lång tid.

Johan var pigg vid typ 9 och gick upp, jag låg kvar till 11 iaf och sedan gick jag upp. När jag kom ner hit hittade jag Johan liggandes i soffan med ett täcke på. Han hade blivit trött igen...

Idag är jag belönad med en blåsa på högra sidan om vänster långfinger, hur sjutton den nu kom dit?!?! Jag är också hungrig. Lite trött men ändå taggad för en ny dag.

Skulle ju gärna lagt upp bilder, omj jag hade några men jag tog inte en ena bild igår (omg). Bella knäppte några kort så får se om jag kan få dem, när hon nu vaknar..?

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: ida

låter ju som ni hade det bra igår iaf. va skoj:)

2008-10-05 @ 11:47:04
Blogg/hemsida: http://idapersson.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0