I'm alive!

Nej men, vad händer här?!
Ja, jag åkte till mor och far med J igår och sedan sov vi över där. Idag åt jag både frukost och lunch där innan jag for till Vby med moder min och vi kollade lite i affärer och jag införskaffade lite nödvändiga saker. Dock hittade jag inga svarta, tjocka strupbyxor som jag ville ha fast jag var i 3 affärer.  Aja, sånt händer.
Sedan gick vi och handlade mat (framför allt jag då) och for hem. J stack redan i morse hem eftersom han har tenta imorgon så han måste plugga. När jag kom hem nås jag av nyheten att de (familjen) har tömt frysen i huset i skärgården och därför har vi fått en massa mat av dem. Detta måste inspekteras! Tackade även för USB-minnet jag fick. Svärfar stod igen och grejade med hjulbyte på samma bil som 2 tidigare gånger under veckans gång. Han verkar inte få till det...

Sedan börjar jag få lite lätt panik. Mindre än 2 veckor nu till Halloween och jag är bjuden på ett grymt roligt party (var där förra året också= top-notch *tihi*). Jag kan dock inte bestämma mig för v a d j a g  s k a  v a r a. Gah.
Sedan måste jag haffa Bella också, vi har ju lite att göra innan den helgen *spännande*


Blomma+kruka som jag gav Sandra i sjuklings-present

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Isabella

Haha jaaa vi får ta det i veckan nån gång ;)

2008-10-20 @ 11:50:54
Blogg/hemsida: http://thisdreamisover.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0