Orättvist med matpris

Shit jag är fortfarande mätt. Det är så mycket mat alltså! Handlade för studentpris, hon frågade inte ens utan bara antog att jag var student :-P Så mat för 50 kronor, sjukt mycket mat, och läsk för 5 kronor. Jag åt pasta med kyckling och currysås. Så är det sallad till också och bröd och vatten ingår. Johan åt Pasta Carbonara. Blir en lätt middag efter den här jättelunchen!
Så otroligt orättvist att KTH har så mycket bättre och billigare matställen/kiosker i närheten än Universitetet  har. På Universitetet där är det minsann bara svindyra märkesbutiker. Typ Coffehouse by George, Pressbyrån, Seven Eleven... Och de matställen som finns har "normala lunchpriser" men inte så billigt som KTH har. Man får inte lunch för 50 kr på Universitetet, och om någon har tips på något ställe där som man får det säg till! Bästa stället är T-snabben vid T-banan Tekniska högskolan. Där är det superbilligt och i de snålaste tiderna äter Johan lunch därifrån, bestående av mackor, för MAX 20 kronor. Så orättvist.

Sedan gjorde jag ett till ärende när Johan gått tillbaka till plugget och sedan stack jag hemåt. Vill göra roliga saker nu, men nej, först tråkigt=CVskrivande.
Ciao


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emelie

Alltså, lantis finns ju, dagens för 49 kr :)

2008-10-01 @ 21:12:45
Blogg/hemsida: http://emeliemartinell.blogspot.com

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0