Bara fredag? Känns som en vecka varit två...

Upp tidigt och äta frukost imorse. Iväg på en föreläsning om studieteknik, som var frivillig. Sedan en andra föreläsning om associationsrätt. Den kändes mest som repetion från ett seminare jag hade för någon vecka sedan. Som tur var var den föreläsare rolig och såg ut att trivas i sin yrkesroll. Därför gjorde det inget att jag satt där i 2 timmar och fick mestadels repetition. Efter det träffade jag gruppen och åt lunch samt gick igenom övningarna. Det gick ganska fort så W var ännu inte klar i biblioteket med det hon roade sig med där (hon åkte in med mig och var där klockan 8, gick först en promenad för biblioteket öppnar 9 och hade sedan letat reda på bra böcker hon behöver och kopierade lite från dem). Så jag satte mig och började lite med det nya området, fastighetsrätt, som är till nästa vecka. Fick lite koll på området och kommer fortsätta på söndag antagligen.

E hade det roligt på föreläsning nummer 2...

Efter detta åkte jag och W till Vby, där hon aldrig varit. Jag berättade att Vby var en A(rbete)B(ostad)C(entrum) som nu blivit en ABCD(esign, konst och arkitektur)-stad, efter de senaste ombyggnationerna.
Vi tog oss en fika på ett café. Jag tog en färskpressad Apelsinjuice och hon en baugette med mozzarella och soltorkade tomater (hon betalade, tack så mycket!). Efter ett tag där drog vi oss därifrån. Vi hade blivit riktigt varma för solen stekte oss rätt i (halva) ansiktet genom fönstret. Himlen är blå och marken är mestadels vit ännu.

W for vidare in till stan för att shoppa barnkläder och klockan 20 ska hon på konsert. Jag och J funderar på att köpa hem pizza. Varför inte liksom...

Så här såg det ut för några dagar sedan:

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emma

De börja bli små vår har varti jätte fin sol idag =)

SKÖÖÖÖNT !

2009-02-27 @ 19:29:55
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Emma

Japp men här är det mkt snö men det gör inget för det försvinner snart ! Hahaha hatar snö

ända gången jag tkr om snö är när den smälter

2009-02-27 @ 19:53:33
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0