Aj vad ni skriker :-)

Trött, trött, trött... Mor ringde imorse och sa att hon försovit sig och jag skulle åka i förväg. Det slutar med att jag kommer 25 minuter för tidigt och mamma kommer precis på klockslaget.

Dagen går och en liten skitgrej blev väldigt stor och till slut löste det sig fint. Har fått grattis-hälsningar från alla möjliga håll idag. Dels arbetskamraterna på jobbet (chefen är dock på möte på annan ort hela denna vecka så hon får veta att jag inte jobbar längre än tom måndag på måndag. Men är ju timanställd och kan gå på studs om jag vill, och hon är ju förvarnad).
Dels är det en del kamrater som inte läser bloggen, har facebook eller är online på msn särskilt ofta som bett mig berätta vad jag får för besked. De smsade jag idag klockan 9.40 och Empan, som var en av dem, ringde upp direkt och skrek grattis. Måste säga att om jag inte var hörselskadad pga förkylningen redan skulle jag ha blivit det idag, så som folk har skrikit mig i öronen när de kramat om mig... eller skrikit i luren på mig. Förvarning tack! Sedan fick jag sms av ens om skrev "Grattis! Det kommer bli tufft, inte lika tufft som lärarprogrammet så klart, men tufft nog ändå! Kram". Gullunge som skrev det. Sedan ringde en annan upp och grattade. Sedan var det en som sagt att jag måste ringa när jag visste, så ringde jag henne och det gjorde faktiskt ont i örat. Jag, L, L och M på jobbet bestämde att vi ska fira genom att gå ut och luncha på måndag. Nu har jag ju fått mina nedransrikskuponger (han som har hand om det verkar motarbeta mig). Vi bestämde att jag skulle återkomma på onsdagen (igår) för han var för upptagen, sedan när jag snakcar med honom på onsdagen har han redan skickat in alla papper och inte tagit med mig. Så jag kommer få betala rikskupongerna i slutet på februari, då jag varken är anställd eller får någon lön. Känns ju jättefint. Verkligen.

Idag är det för övrigt min ena mosters födelsedag. Hon fyller inget jämnt, men ändå värt att nämnas!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0