Center

Efter att ha träffat mor träffade jag Sa, och sedan också Su. Sa var lite sötsugen och gav sig i kast med att testa en ny sort. Hon tyckte den var god sa hon men efter halva var det nog. Så hon gav den till mig och sa att jag kunde smaka den på lördag. Jag sa nej först men hon insisterade så det var bara att tacka och ta emot. Tur att jag har karaktär nog att faktiskt inte äta upp choklad som jag har hemma fast förpackningen är öppen. För gudarna vet att jag har blivit testad denna vecka. Ajaj vilket sötsug jag har haft. KitKat har varit lockande framför allt. Mint-smak över huvud taget (center med mint var det jag fick), choklad överlag. Att baka något. Sus glass med smarties och chokladsås hade jag inte tackat nej till, egentligen. Men nu gör jag det. Jag vill inte svika mig själv.

Efter den trevliga turen, som dock fick ett abrupt slut då jag märkte att min tunnelbana kom och nästa skulle jag få vänta så länge till om jag missade så jag sprang iväg med ropen i halsen och hoppades att mitt budskap skulle nå Sa. Hoppas hon inte blev sur att jag störtade iväg på detta sätt...

Hem kom jag iaf och här väntade J. Han hade inte saknat mig nu när vi inte träffats på en dag. Skoja, klart han hade. Han sprang nerför trappen för att möta mig när han hörde att jag anlänt. Sedan har jag suttit vid datorn, sett på tvserie med min myspelle, ätit en liten youghurt, avslöjat en viss sak på nätet (som den detektiv jag är) och nu ska jag äntligen kolla vad det är med Mojje som enligt löpsedlarna fick en hjärtinfarkt i direktsändning och har hoppat av programmet Let's Dance. Nyfiken blir man ju.
Sedan.. sängen?

Råkade ta foto på det motivet i ovanstående bild då jag var för nära med blixten. Bilden blev för ljus, så jag tog en ny (den ovan) men tyckte ändå att den första var fin så den får hänga med i detta inlägg också:

Gillar färgen och utformningen på denna godisförpackning. Så om innehållet är gott lär den få besöka min mun flera gånger. Innehållet alltså, inte förpackningen.

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Emma

Åh tack vad glad jag blir !!! =D

neej du får släkting pris ( free )

hehe

2009-01-15 @ 00:04:23
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Emma

hrm, glömde svara på hur mkt smink har du frågan .. pinsamt o säga hur mkt men endel (A)

2009-01-15 @ 00:06:33
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Emma

Men du, är det någon man ska utnyttja är det ens släktingar ;) skoja !

hehe ja smink är roligt, man kan göra mkt med det

2009-01-15 @ 00:13:56
Blogg/hemsida: http://memzz.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Oh, nu längtar jag tills lördag så jag får en utvärdering!! =)



Gjorde du en operation för öronen eller?



Idag känns huvudet bättre! Jag har däremot fått säga hej till Mr. Mensvärk (ingen kvinna kan ha kommit på det där med mensvärk!!) haha, men jag vet inte om jag är konstig som faktiskt tycker det är skönt att ha mens för jag vet att min kropp fungerar..? Är jag konstig då? =P Gud vad öppen jag blev..! =O Sorry!

2009-01-15 @ 09:19:51
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0