Lördagen

Tränade kondition, duschade, och mötte sedan upp mamma. Köpte lite småsaker till plugget och sedan for vi hem. Gick så fort att pappa undrade om vi åkte hem direkt eller om vi faktiskt handlade något. Han hade på sig den sköööna cashmirtröjan han fick av mig och P i julklapp. Jag bara älskar den. Så skönt material. Han fick någon extrakram för det...

Ett block, färgglada märkpennor, postitlappar och gem.

Vi hade det mysigt ett tag och väntade in J som sedan kom inkörandes med bilen. Parkerade på uppfarten. Vad häftigt det är när det händer första gången så där. Så fick J duscha, för han hade ju precis tränat. Sedan bjöd de oss på kycklinggryta med curry och ris. En av mina absoluta favoriter, så det var fullträff. Fantastiskt gott. Jag hade dukat fram på stora bordet i vardagsrummet med servetter och grejer.
När vi smockat oss fulla med mat (alla överåt sig lite grann) bjöds det efter en stund på vaniljglass, maränger och chokladsås. Fast J tyckte att jag inte hade glass med chokladsås utan chokladsås med glass... Jaja, inte så noga. Och vi bjöd på några av muffisarna vi bakat.

Och till teven bjöds det på lite snacks i form av jordnötsringar och skruvar. J och pappa åt chips och dip. Jag åt också godisen jag fick av Sa i veckan. Center med mint, det var gott! Om man gillar choklad och mint då. Vilket jag gör.

Så såg vi på Stjärnorna på Slottet (mina föräldrar åldras när man får veta vilka teveprogram de ser på). J gav upp efter halva men jag satt tappert kvar. Sedan var det Flicka med pärlörhänge som gällde och därefter tror jag vi såg något program och sist Kidnapped. Hm, var så mycket att jag glömt vad vi såg däremellan. J såg på livetv via datorn på kampsportsgala.

Tio över tolv bröt vi upp och J skulle köra mig hem! Han backade ut bilen, jag slängde in alla påsar i baksätet och satt mig fram och det kändes så annorlunda och roligt! Fnittrade som en liten flicka hela vägen. Kändes som att vi glömt hans pappa någonstans. Två stora korsningar med rödljus var trasiga och ljusen helt släckta. Det var lite småläskigt för bilarna kör fort där. Tur att det var så sent att det var få bilar! Så kändes det så otroligt vuxet också. Kändes som att vi var typ 35 år istället för dryga 20. Det var en upplevelse! Ser fram emot att åka med honom igen *glaad*

Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: AnnaaHonDen

Haha. Din fuskis ;) Men tjejen, var med i min tävling väl? :)

2009-01-18 @ 13:05:33
Blogg/hemsida: http://annamupp.blogg.se/

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0