Planer, hurra, planer!

Har kommit på något att göra (hurra, verkligen en bra tidpunkt också). Ska ta ett sköönt bad och utnyttja mina härliga badprodukter som jag har fått ett härligt förråd av nu i jul! Underbart!
Sedan ska jag och J se på en tvserie. Imorgon ska vi upp klockan 9. Jag ska träna på dagen, och sedan hoppas jag få träffa en kamrat om denne kan... Vi får se, vi får se.

Härligt med lite planer. Tråkigt med lov när ingen annan har det. Fast det visste jag ju. Ändå skönt med lov. Hinna ladda lite!

I helgen ska jag och J baka muffins! Så måste jag shoppa lite märkpennor och färgglada post-it lappar. Kanske något mer skrivblock.

Tjingeling!


Knackat på porten har
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

HAhaha, jag har behövt göra det i bra mer än två månader (snarare två år) så du kan ha gott samvete! ;)



Mina arbetstider för morgondagen är ändrade men jag ska försöka iaf! Mitt mål är att träna en gång i veckan permanent nu (jag vill träna mer, men jag behöver tänka på mitt psyke också har jag insett) sen blir det ju skrattyoga snart och då blir det två gånger/evcka. men jag ska försöka imorgon, borde och känner att jag behöver det!



haha, har du träningsvärk i rumpan?!



Ser att du tagit till mina tips om studieteknik! :P

2009-01-15 @ 21:55:52
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Maddo

Ja, studier är svåra! man måste hitta sitt eget sätt! Jag delar upp studierna, sätter mål om att jag ex. ska läsa ett kapitel och sen ger jag mig belöning.. kanske ett glas vatten, en promenad till ica eller dyligt! tipsa



Jag körde hårt på tre gånger i veckan förut, men jag känner att det inte går i mitt liv. Jag måste lära mig att slappna av! Hmm.. skrattyogan börjar i slutet av januari om jag inte minns helt fel, den slutar den 25 feb vill jag minnas och den är fem veckor =)



Haha, förlåt om jag skrattar men jag måste nog ändå säga att jag nog skulle njuta som J gör om jag va i hans kläder! Det hade du nog också! ;) Hujja nu letar jag litteratur i sista sekund.. tre böcker jag inte har.. de finns liksom inte överallt heller.. suck!

2009-01-16 @ 00:05:32
Blogg/hemsida: http://dreammaddo.blogg.se/
Skrivet i slottsdammet av: Berit Svenningson

Hej !

Har en liten latstund över på jobbet, så jag kikar runt lite bland bloggarna. Hoppas allt är bra..

Kram från Emmas mammaberit i Hammarstrand

2009-01-16 @ 10:52:19
Blogg/hemsida: http://www.svenningson.se

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0