Räkningar,löning,lagbok och sega leveranser!

Räkningar betalda, varav ena var kåravgiften så skrev ut det (vilket inte var det lättaste, fick springa genom huset 2 vån upp, en vån ner, en vån upp, två vån ner osv sammanlagt 3 vändor fram och tillbaka!). Ska gå till kåren imorgon och fråga om jag kan få något intyg att jag är med där så jag kan byta mitt 30 dagars SL-kort mot ett studentkort. Hinner ju inte få mitt studentleg innan helgen...

Såg vad jag får i lön och det var överförväntan, shit vad roligt! Trodde det skulle vara ungefär som decemberlönen, bara något mer. Men det var mer än jag trodde. Älskar sådana överraskningar. Hade iofs känt mig rik med 2000 till på fickan, men ändå. Jag känner mig rik! Sedan får jag väl bidrag+ lån i mitten på feb för jan, och sedan i slutet på feb får jag nytt bidrag+lån. Men jag ska lägga undan hälften! Minst hälften. För det är 3 terminer i rad sedan som det är rusktigt lätt att bli av med studiemedlet på så jag behöver budget om det skulle inträffa.

Har kollat hur det går för lagboken och de andra böckerna som skckas med Adlibris. De har iaf passerat en sorteringsterminal, jag hoppas att jag får sms-avi imorgon så jag inte blir efter så mycket.
Har kollat bokus också men de är ju ruskigt sega. Står fortfarande bearbetas, men för sent att avbeställa. De skickade att en av de tre böckerna jag beställt där var slut och skulle annulleras. Det står att de har bekräftat de andra två men inte den och ingen har skickats. Dessutom står det fortfarande att hela ordern är på 770 kronor, vilket den inte är för den annullerade boken kostade 400 kronor och den ska bort! Kanske ska maila dem och fråga varför de är så sega. Har ju ändå gått 10 arbetsdagar sedan orden lades och det är inte skickat ännu!

Så nu är det lunch och plugg kvar!

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0