För mycket pengar på kontot

Nu är jag lite orolig och irriterad. Och fundersam. Vad sjutton?!
Började med att min bank lanserade ny layout för några veckor sedan, är säkert något med det som orsakat problemet.
Iaf så förde jag över pengar innan jag reste till tyskland, för att hyran skulle dras på det kontot medan jag var borta. Jag kom hem, och pengarna var inte dragna än. Hittar inte fliken där man ser de automatiska överföringarna man har förrän idag. Satte mig för att verkligen titta ordentligt vad sjutton som har hänt med min överföring! Som tur är är det ju mina svärföräldrar som är hyresvärdar, men hade jag bott någon annanstans kunde detta ha gått riktigt illa. De har så mycket som händer just nu så ingen av min hyresvärdar har märkt att hyran inte kommit in, inte än.

Nu gjorde jag iaf en manuell överföring till dem för denna månad, och satte upp en ny måntalig överföring till dem med början från slutet på juli.
Jag hittade därefter fliken, väl undangömd och inte alls logiskt (månadssparande hette den, vadå sparande? Jag har mer pengar som dras automatiskt varje månad för tråkiga saker än jag har som överförs till sparande. Är det inte så för det flesta?!). Där står överföringen för hyran så som jag nu satte upp den.

Där stod även andra överföringar. Tex till vår kära semesterkassa. Kollar på den fliken och ser att det står att varje månad den 28e ska det överföras pengar dit. Bra, exakt så jag vill ha det.
Går in på semesterkassan och kollar historik.
Jag har inte överfört sedan den 28 maj. Vad hände med överföringarna i juni?!
Är ju för sjutton allvarligt om alla automatiska överföringar aldrig utfördes under juni månad!
Jag blir gälen.

Knackat på porten har

Skriv i slottsdammet här:

Går under vilket namn?:
Är du viktig?

Kontaktadress: (publiceras ej)

Blogg/hemsida?:

Värt att nedtecknas är:

Trackback
RSS 2.0